Psikolojiye olan tutkum, insanların desteklenmesi ve hayatlarında olumlu değişimler yaratma isteğiyle birleşiyor. Onun bireyin kendi yolculuğunda özel bir rehberliğe ihtiyacı vardına, bu kişilerin devamsızlıklarından büyük bir mutluluk gelişiyor. Eğer siz de yaşamınızın tükenişini aşmak ve kendinizi daha iyi öğrenmek için bir adım atmak istiyorsanız, birlikte bu değişimin birer parçası olmaktan mutluluk duyarım.
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Beier Cümle Tamamlama Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Masal Terapi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Stres Yönetimi
r...
Sena Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Bilişsel Davranışçı Terapi yöntemiyle ilerledik ve bu süreçte hayata bakış açımın değiştiğini fark ettim. Aile danışmanlığında oldukça donanımlı, ilişkilerimizde fark yaratmamıza yardımcı oldu. Sena Hanım gerçekten çok anlayışlı, güler yüzlü ve işinde profesyonel. İyi ki onunla tanışma şansı buldum. Seanslar sayesinde artık kendimi daha iyi tanıyorum ve problemlerimi yönetmekte daha güçlüyüm.
m...
İlk kez bir psikologa gittim ve öncesinde biraz endişeliydim. Ama seans başladığında tüm gerginliğim geçti. Bunalım ve stres sebebiyle başvurdum. Profesyonelliği ve içtenliği sayesinde kendimi çok güvende hissettim. İyi ki bu adımı atmışım!
Samimiyeti, empati yeteneği ve profesyonel yaklaşımı sayesinde seanslar benim için bir terapi sürecinden çok, bir yolculuğa dönüştü. Hayata karşı daha güçlü hissetmemi sağladı.
k....b
Seanslar o kadar rahat ve doğal geçti ki, bir terapiden çok, kendimi keşfetme yolculuğu gibi hissettim. Yargılanmadan, tamamen anlaşılmış olmak paha biçilemezdi. Tavsiye ediyorum!
h...
Sena Hanım'ı sosyal platformlardan tanıdım. Kendisine stres ve kaygı bozukluğumdan dolayı başvurdum. İçten yaklaşımı, ilgisi, uygulamalarıyla beraber artık stresimle başa çıkabiliyorum. Kısa bir sürede çok fazla yol kat ettim. Aldığım destekten dolayı çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ediyorum.
s...
Sosyal medyadan ulaştım kendisine. Uyku problemim için başvurdum. Sena Hanım çok iyi bir dinleyici ve sorunlarıma çözüm odaklı bakmamı sağladı. Tavsiye ederim.
s...
Sena Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Bireysel terapi üzerine seans yapmak istediğimi belirttim, bu hususta aramızda geçen diyaloğa istinaden yardımcı olabileceğini düşündüm. Açıkçası seanslarımız beklemediğim kadar güzel geçti. Kendisi iyi bir dinleyici ve analiz yeteneği çok yüksek bir psikolog. Sena Hanım'ın işini layığıyla yapan nadir insanlardan olduğunu söyleyebilirim. Süreç olumlu işledi, kendisiyle yaptığımız seansların özel, iş ve sosyal hayatımda etkilerini gösterdiğini düşünüyorum. Kendisine bir şekilde ulaşan ikilemde kalan birileri varsa kesinlikle düşünmeden gitmelerini tavsiye ederim.
b...
Bir süredir yaşadığım sorunlarla nasıl baş edeceğimi bilmiyordum. Seanslar sayesinde kendime bambaşka bir pencereden bakmayı öğrendim. Kısa sürede olumlu değişimler yaşadım. Sena Hanım'ın ilgisi ve bilgisinden çok memnun kaldım.
h...
Hayatımdaki psikolojik olarak en zorlu dönemlerden birinde kendisiyle tanıştım ve bu süreçte bana hem profesyonel hem de insani olarak inanılmaz bir destek sağladı. Seanslardan her çıktığımda kendimi daha güçlü ve umut dolu hissettim.
k...
İnternet üzerinden ulaştım. Sosyal anksiyeteden dolayı başvurdum. Seanslar o kadar rahat ve doğal geçti ki, bir terapiden çok, kendimi keşfetme yolculuğu gibi hissettim. Yargılanmadan, tamamen anlaşılmış olmak paha biçilemezdi. Tavsiye ediyorum.
Sena Üreyen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Üreyen, Psikoloji. Size Sena Üreyen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Randevu, Online Terapi.
Sena Üreyen adresi nerede?Sena Üreyen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Üreyen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sena Üreyen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sena Üreyen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Üreyen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sena Üreyen hangi dilleri konuşuyor?Sena Üreyen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sena Üreyen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Üreyen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sena Üreyen hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Sena Üreyen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Üreyen hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Üreyen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu