2022 yılında Demiroğlu Bilim Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Çift Terapisi eğitimlerini tamamlamıştır, şu anda ise Aile Danışmanlığı eğitimine devam etmektedir. Moxo ve MMPİ testleri uygulayıcısıdır. Öğrenciliği sırasında pek çok yerde staj imkanı olmuştur. 1 yıl özel eğitimde çalışmıştır.
Psikolojiye olan tutkum, insanların desteklenmesi ve hayatlarında olumlu değişimler yaratma isteğiyle birleşiyor. Onun bireyin kendi yolculuğunda özel bir rehberliğe ihtiyacı vardına, bu kişilerin devamsızlıklarından büyük bir mutluluk gelişiyor. Eğer siz de yaşamınızın tükenişini aşmak ve kendinizi daha iyi öğrenmek için bir adım atmak istiyorsanız, birlikte bu değişimin birer parçası olmaktan mutluluk duyarım.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +1 daha fazla

İstanbul, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Randevu +14 daha fazla

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Beck Depresyon Ölçeği

Röportaj

R

Sena Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Bilişsel Davranışçı Terapi yöntemiyle ilerledik ve bu süreçte hayata bakış açımın değiştiğini fark ettim. Aile danışmanlığında oldukça donanımlı, ilişkilerimizde fark yaratmamıza yardımcı oldu. Sena Hanım gerçekten çok anlayışlı, güler yüzlü ve işinde profesyonel. İyi ki onunla tanışma şansı buldum. Seanslar sayesinde artık kendimi daha iyi tanıyorum ve problemlerimi yönetmekte daha güçlüyüm.

İlk kez bir psikologa gittim ve öncesinde biraz endişeliydim. Ama seans başladığında tüm gerginliğim geçti. Bunalım ve stres sebebiyle başvurdum. Profesyonelliği ve içtenliği sayesinde kendimi çok güvende hissettim. İyi ki bu adımı atmışım!

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Psk. Sena Üreyen Stres Yönetimi

Samimiyeti, empati yeteneği ve profesyonel yaklaşımı sayesinde seanslar benim için bir terapi sürecinden çok, bir yolculuğa dönüştü. Hayata karşı daha güçlü hissetmemi sağladı.

K
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Seanslar o kadar rahat ve doğal geçti ki, bir terapiden çok, kendimi keşfetme yolculuğu gibi hissettim. Yargılanmadan, tamamen anlaşılmış olmak paha biçilemezdi. Tavsiye ediyorum!

Sena Hanım'ı sosyal platformlardan tanıdım. Kendisine stres ve kaygı bozukluğumdan dolayı başvurdum. İçten yaklaşımı, ilgisi, uygulamalarıyla beraber artık stresimle başa çıkabiliyorum. Kısa bir sürede çok fazla yol kat ettim. Aldığım destekten dolayı çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ediyorum.

Sosyal medyadan ulaştım kendisine. Uyku problemim için başvurdum. Sena Hanım çok iyi bir dinleyici ve sorunlarıma çözüm odaklı bakmamı sağladı. Tavsiye ederim.

Sena Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Bireysel terapi üzerine seans yapmak istediğimi belirttim, bu hususta aramızda geçen diyaloğa istinaden yardımcı olabileceğini düşündüm. Açıkçası seanslarımız beklemediğim kadar güzel geçti. Kendisi iyi bir dinleyici ve analiz yeteneği çok yüksek bir psikolog. Sena Hanım'ın işini layığıyla yapan nadir insanlardan olduğunu söyleyebilirim. Süreç olumlu işledi, kendisiyle yaptığımız seansların özel, iş ve sosyal hayatımda etkilerini gösterdiğini düşünüyorum. Kendisine bir şekilde ulaşan ikilemde kalan birileri varsa kesinlikle düşünmeden gitmelerini tavsiye ederim.

Bir süredir yaşadığım sorunlarla nasıl baş edeceğimi bilmiyordum. Seanslar sayesinde kendime bambaşka bir pencereden bakmayı öğrendim. Kısa sürede olumlu değişimler yaşadım. Sena Hanım'ın ilgisi ve bilgisinden çok memnun kaldım.

Hayatımdaki psikolojik olarak en zorlu dönemlerden birinde kendisiyle tanıştım ve bu süreçte bana hem profesyonel hem de insani olarak inanılmaz bir destek sağladı. Seanslardan her çıktığımda kendimi daha güçlü ve umut dolu hissettim.

K

İnternet üzerinden ulaştım. Sosyal anksiyeteden dolayı başvurdum. Seanslar o kadar rahat ve doğal geçti ki, bir terapiden çok, kendimi keşfetme yolculuğu gibi hissettim. Yargılanmadan, tamamen anlaşılmış olmak paha biçilemezdi. Tavsiye ediyorum.