İstanbul
Sena Yeğnidemir
i̇....
Çocuğumuzun gelişimi konusunda bize her zaman güvenle yol gösteren bir uzman. Çocuğumuzla kurduğu sıcak ve samimi iletişim çocuğumuzun kendisine olan güvenini artırıyor. Bir ebeveyn olarak çocuğumuzun davranışlarında gördüğümüz olumlu değişiklikler bizi uzmanlığına ve yaklaşımına daha da hayran bırakıyor.
s...
Sena hocayla 6 aydır düzenli bir şekilde seans yapıyoruz. Çocuğum için başvurdum. Orta çocuk sendromu, genel memnuniyetsizlik, özsaygı ve kendine güven problemlerinden dolayı seanslarımızı gerçekleştik. Çok iyi bir gelişme kaydettik, biz çok memnunuz.
Sena Yeğnidemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Yeğnidemir, Çocuk Gelişimi. Size Sena Yeğnidemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık.
Sena Yeğnidemir adresi nerede?Sena Yeğnidemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Yeğnidemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sena Yeğnidemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sena Yeğnidemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Yeğnidemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sena Yeğnidemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Yeğnidemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sena Yeğnidemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sena Yeğnidemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Yeğnidemir hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Yeğnidemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.