Çamlıkule, Buca, İzmir
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şema Terapi
n....ö
Uzun süredir seanslarımıza devam ediyoruz daha mantıklı ve geniş bir kaç düşünce yoluyla bakmamı sağladı daha sakin bir insana dönüştüğümü sını koyma konusunda daha iyi yol aldığımı düşünüyorum
fi...r
Sena hocam’la keyifli sohbet havasında görüşmelerimiz gerçekleşti ; sakin yapısıyla bizi dinlerken ,sorularla düşünmemizi sağladı ve farkındalık yarattı bizde.Balık vermek yerine tutmayı öğrettiği için yüksek katkısı oldu.
Her seansımızda cebimizde yeni bir öğreti ile ayrıldık.
Kısa ve net öneriler sunarken , bakış açısı kazandırdı bize.
Çok keyifli ve en önemlisi öğretici bir yolculuk yaptık.
fe...ş
Yaklaşık 7 aydır destek alıyorum.Artık sorunlarımın beni çok zorladığı bir dönemden geçiyordum.Destek almayı çok istesem de kendimi rahat ifade edebilen biri olmadığım için çekincelerim vardı.Bu kadar çabuk ısınacağımı,rahat konuşabileceğimi düşünmüyordum Ama Sena Hanım ile o güveni ve rahatlığı çok net hissettim.Görüşmelerimizle büyük bir hafiflik hissetmiştim. Kaygı, özgüvensizlik gibi belli başlı konular üzerine başvurmustum.Ama varlığından haberdar olmadığım sorunlarımla karşılaştım.Aslında sorunlarımın altında yatan başka noktaları görmemi sağladı Sena Hanım.Olayların daha derinine indiğimde o an hiç farkedemediğim hislerimi, duygularımı görebilmemi böylece onlarla yüzleşebilmemi sağladı.Her seansımız benim için ayrı bir farkındalık olmaya başladı.Her geçen gün küçük küçük adımlar atmaya başlamam bana kendimi çok iyi hissettirdi. Kendimi görmemi sağladı.Sena Hanım ile her seansımızdan sonra gördüğüm fayda olsun bu süreçteki ilerlemeniz, iletişimimiz olsun çok memnun kaldım.
Sena Hocam’la aslında yollarımız brainfit sayesinde kesişti.Kendisi oldukça ilgili,güleryüzlü,sempatik ve profesyonel.Çok farklı yönlerle çoğu şeyi sizin kendinizin görmesini sağlatıyor.Kendisinden çok memnun kaldım.Size değer verdiğini hissettiriyor.Bence en önemli ayrıntı bu.Donanımlı ve kendini geliştirmeye sürekli açık bir uzman kendisi.
Sena Yiğenli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Yiğenli, Psikoloji. Size Sena Yiğenli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Randevu, Çözüm Odaklı Terapi, Online Terapi, Ebeveyn Danışmanlığı, Online Danışmanlık, Stres Yönetimi.
Sena Yiğenli adresi nerede?Sena Yiğenli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak İzmir
- Çamlıkule, Buca İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Yiğenli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sena Yiğenli uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sena Yiğenli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Yiğenli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Sena Yiğenli hangi dilleri konuşuyor?Sena Yiğenli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sena Yiğenli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Yiğenli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sena Yiğenli hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sena Yiğenli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Yiğenli hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Yiğenli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar