Özel Optimum Aile Danışma Merkezi
İhsaniye Mah., Hüsnü Aşk Sokak, No:1/304, Bezirciler İş Merkezi, Selçuklu, Konya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Optimum Aile Danışma Merkezi Diğer

Sena Hanım ile karsilastigim da hayattan kopmuş intihar eşiğinde normal faaliyetlerimi bile gerçekleştiremeyecek durumdaydim. Panik ataklarim artmış uyuyamiyorum yemek yiyemiyor ve akil sagligimi kaybetmekten korkuyordum. Kendisini anlatmaya kelimelerimin yeteceğini düşünmüyorum ama bende bıraktığı ve hayatimi nasil değiştirdiğine dair etkisini anlatmaya çalışacağım. Genç yasina ragmen meslegini aşkla yapan idealist empati seviyesi çok yuksek olan ve kendinizi yanindayken tamamen güvende hissedip bütün hayatınızı anlatıp çözüm bulabileceginiz birisi. Yaklaşımı ile fark yaratan bilgi birikimi fazla olan Sena Hanim ile EMDR tedavisine basladik. Son iki seansim kalmisken, geçmişte yasadigim bütün travmalarin etkisi yok oldu. Daha önce ailemle sağlıklı iletişim kuramiyor is hayatimi devam ettiremiyor asiri sinirli kaygılı biriydim. Uyguladığı EMDR tedavisi ve kendisinin bilgisi ile ben farkinda olmasam bile beni kotu etkileyen travmalara korkuların kurduğum kotu senaryolarin bitmesini sağladı. Yeniden dogmuscasina hayata tekrar döndüm. Size yardımcı olmak için elinden gelen Sena hanımı tavsiye ediyorum. Tanışmamızdan sonra benim hayatim değişti eğer sizde benim gibi yoğun kaygı güçsüzlük ve çaresizlik cekiyorsaniz. Hem kendi uzmanlık alaniyla hemde insan olarak gönül rahatlığı ile gidebileceğiniz nadide insandır. Buranin aracılığı ile de belirtmek isterim iyi ki varsiniz ve iyi ki karsima çıkıp bana hayatima ışık tuttunuz.

Konum: başka bir yer

emdr uygulamasından hic ümidim yoktu ama daha ilk seansta kuş gibi hafifledim.seans esnasinda sizi acayip rahatlatıyor işinin hakkını veriyor cok tsk ediyorum güleryüzlü kibar doktorum