Batıkent Mesa
Kardelen Mah. 2026 Cad. (Haydarcan Kılıçdogan Cad) Renklievler Sitesi No:1/2 Batıkent, Yenimahalle, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +43 daha fazla

Alkali Diyet

Detoks

Dyt Senanur Doğan

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Kardelen Mah. 2026 Cad. (Haydarcan Kılıçdogan Cad) Renklievler Sitesi No:1/2 Batıkent, Ankara

Batıkent Mesa

2021 yılında Nuh Naci Yazgan Üniversitesinden mezun oldum.
Ankara Özel A- Life Hastanesinde toplum beslenmesi, yetişkin hastalıkları, gebelik ve emzikli beslenmesi ve çocuk polikliniklerinde staj yaptım.
Bu süreç içerisinde duygusal yeme, sürdürülebilir beslenme, sporcu beslenmesi yetişkin hastalıkları, adölesan ve çocuk beslenmesi, 0-1 yaş beslenmesi, gebelik ve emziklik dönemi beslenme, besin alerjileri ve ıntoleransı üzerine birçok eğitim aldım.
Anlaşmalı olduğum kurumlar ve dijital platformlarda online ve yüzyüze danışmanlık hizmeti veriyorum.

Danışanlarımın ihtiyaçlarını gözeterek ilerlediğimiz bu süreçte kendilerini tanımalarını ve bu sayede farkındalık kazanarak hedeflerine sağlıklı yollardan ulaşmasına destek oluyorum
Süreç içerisinde amacım beslenme tarzımızın tekrar eden kısır döngüden çıkması ve bilim doğrultusunda ilerleyerek yaşam tarzımızı iyileştirmek.
Diyet süreci; tek doğru ve kalıplar üzerine kurulu değildir. Çünkü her insanın bedeni, ihtiyaçları ve beklentileri farklıdır dolayısıyla her sürecin kişiye özel ilerlemesi gerekir.

Makaleler
Röportaj

C
Konum: Batıkent Mesa Diyetisyen Randevusu

27 yaşındayım aslında kilolu birisi değilim. Yağ oranımı azaltmak ve doğru beslenmeyi öğrenmek amacı ile Senanur hocama başvurdum. 1 aylık kısa bir sürede tam 1,5 kilo yağdan verdim. Kas kütlem arttı ve şuan başladığımızda hedeflediğimiz yerdeyiz. Beslenme programının sürdürülebilir oluşu ve diyet yapmaktan çok sağlıklı beslenme ile sürecin devam etmesi stres yapmadan, diyet psikolojisine girmeden hedefe ulaşmanızı sağlıyor. Tüm süreç çok keyifliydi. Tavsiye ederim.

Konum: Batıkent Mesa İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom

Ben senanur hocama zayıflamak ve beslenmeyi öğrenmek için başvurdum.
Kilolarımdan çok şikayetçiydim. Bir türlü kilo veremiyor, az yesem de kilo alıyorum.
Sena hocama danışınca az yemenin doğru olmadığını bana anlattı.
Polikistik over sendromlu ve insülin direnci olan biri olarak bu sürecimde neler yapmam gerektiğini bana anlattı. Sürdürülebilir diyet programı yaptı ve gerçekten aç kalmadan diyet yapmayı öğrendim.
Az yemek bir şeye çözüm değilmiş, bu kazanımı elde ettim. Diyet listelerine önyargılıydım. Ulaşılabilir ve sürdürülebilir olması benim için çok iyi oldu. 83 kilo ile başladığım diyet serüvenimde şuan 75 kiloyum ve halen de sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam ediyorum.
Sena hocamı herkese tavsiye ediyorum

Konum: Batıkent Mesa Diyetisyen Randevusu

Senanur Hanıma sürdürülebilir bir diyet için başvurmuştum. Kendisi tam da buna göre bir liste hazırladı. Her hafta listemle, açlık durumum ve listeden memnuniyetimle ilgili sorular sorarak beni de sürecin içine dahil etti. Böylece aç kalmadığım ama her hafta hedef kiloma daha da yaklaştığım listeler oluşturdu, başladığımdan beri 10 kiloya yakın verdim ve daha önce hem diyet hem de spor yapıp hedefine ulaşamayan biri olarak vücudumdaki bu değişimbeni çok mutlu etti. Bana soran kişilere kendisini tavsiye ediyorum ve buradan da herkese tavsiye ederim.

Konum: Dyt Senanur Doğan Online Danışmanlık

pcoslu olduğum için düzenli regl olabilmem için sağlıklı beslenip kilo vermem lazımdı ve doktorum da bir diyetisyenle çalışmamı önerdi ama ben sürekli erteliyordum çünkü diyet diyince ilk aklımıza gelen kısıtlama olur az yemek olur ama bunların hiç biri olmadi ve sena hanımla tanışmış oldum bu süreçte bana bu konuda çok yardımcı oldu. öğrenci olup yurtta yaşamama rağmen o anki duruma ve şartlara göre haftalık beslenme düzenini oluşturduk. ve 8 hafta gibi bir sürede 9 kilo verdim. ve dış görünüşüme de bu çok yansıdı çevremde bunu görüp fark edenler olunca çok mutlu oluyordum. Bu süreçte kendimi uzun süre aç bırakarak değilde dengeli ve düzenli beslenme sağlanınca daha sağlıklı kilo verdiğimi fark ettim ve öğrenmiş oldum. Sena hanım ilgisinden çok memnunum size en uygun ve isteklerinize göre listenizi sağlıyor. Çevremde olan herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Dyt Senanur Doğan Randevu

Senanur hanıma kalp kapakçığımdaki yağlanma için başvurdum. Bu süreç içerisinde hem beslenmeyi öğrendim hem de sağlıklı şekilde kilo verdim. Çok fazla abur cubur yeme isteğim vardı fakat Senanur hanımla tanıştıktan sonra doğru beslenmeyi öğrendim. Sağlıklı bir şekilde kilo verdim ve bu süreçte hiç aç kalmadım. Bu süreçte Senanur hanımın desteği çok fazlaydı sizi anlamaya çalışıyor sevmediğiniz şeyleri yemeniz için zorlamıyor tam tersine listeyi sorarak hazırlıyor. Mükemmel sonuçlar aldım diyebilirim kesinlikle tavsiye ediyorum

Konum: Batıkent Mesa Diyetisyen Randevusu

En son doktor kontrollerinde kolesterol değeri Ldl yüksek olduğu için doktor diyetisyen desteği almama önerdi Ben de bu vesileyle Senanur hanıma başvurdum Senanur Hanım öncelikle Kan değerlerim istedi Ldl 189 HDL 36 trigliserid 188 ile diyete başladık haftalık görüşmelerde Sena Nur Hanım gayet açıklayıcı bir dille yapmam gerekenleri bana iletti ve günlük olarak takibini sağladı Haftalık olarak verdiği liste hep yenilendi verdiği listeler beni sıkmadı hiç aç kalmayarak kilo verdim Hatta Ara ara haftalık bir gün kebap vesaire yediğimde olmuştur resmi atmayı unuttuğumda kendisi istiyordu 2 ay boyunca destek aldım sonuç itibarıyla 74,5 kiloya düştüm 5,5 kilo yağdan gitti trigliserit 103'e indi Ldl 179'a indi hdl'de 44'e çıktı

Konum: Dyt Senanur Doğan Randevu

3 ay önce kilo vermek ve daha sağlıklı olmak için başladığım diyetisyen programı şu an Senanur hanım sayesinde çok daha sağlıklı ve mutlu olarak devam ediyor. Her hafta farklı ve benim tercihlerim de göz önünde bulundurularak yapılan programlar sayesinde 3 ayda yağ oranım baya azaldı .

Konum: Batıkent Mesa Diyetisyen Randevusu

Sena hanımı sosyal medya sayesinde keşfettim. Diyet benim için kabus kadar zordu,ama kendisi gerçek anlamda diyet sevdiren biri. Kesinlikle diyet yapacağım kısıtlanacağım yemeyip aç kalacağım diye düsünmeyin. Sena hanım özenle hazırladığı menülerle hem kısıtlanmadan hem de strese girmeden eriyorsunuz :) tabii egzersiz/spor desteğiyle. Sizi cok güzel yönlendiriyor, uyguladıgı beslenme rutinlerini normal hayata cok güzel adapte edilebiliyor. Ben görüntü olarak hedefime ulasmama ragmen verdiği beslenme düzenine aynen devam ediyorum. Cünkü diyet gibi değil. Daha sağlıklı daha doyurucu bi beslenme düzeni. Gönülden tavsiye ederim

Z
Konum: Batıkent Mesa Diyetisyen Randevusu

Senanur hanımla kilo verme sürecimiz tam istediğim gibi ilerledi asıl problemim ödemdi benim yüksek seviyelerden olması gereken seviyelere indirdik . Sorduğum bütün soruları detaylı açıklaması çok hoştu emeğine sağlık.

O
Konum: Batıkent Mesa Diyetisyen Randevusu

Kilo vermek için baṣvurdum 1 ayda 5 buçuk kilo verdim hiç zorlanmadim. Yaşam tarzınıza uygun besleme programı veriyor. Çok pozitif bir yaklasimi var. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir diyetisyen.