Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Akıcılık Bozukluğu Terapisi
Aprakside Konuşma Terapisi
Tümünü gösterHizmetler
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Kayhan, Kamil Koç İş Merkezi, İnönü Cad. No:16 K:3 D:203, 16230 Osmangazi̇/Bursa, Bursa
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Eylem Pskoloji
Ben Dil ve Konuşma Terapisti Senanur Saçlıoğlu. Biruni üniversitesi lisans mezunuyum. Tedil ve Todil testlerinin uygulayıcısıyım. Öğrenim hayatım boyunca çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde ve kliniklerde staj yaptım. En son Çapa Nöroloji bölümünde stajımı gerçekleştirdim. Şu an dil ve konuşma terapisi alanında online ve yüz yüze hizmet vermekteyim.
b...
Dkt Senanur Saçlıoğlu hocama görev yaptığı kurum aracılığı ile tanıştık. Hocama 16 yaşında down sendromlu kızım var ona dil eğitimi almak için başvurduk.Hocamız gerçekten mesleğini severek yapan ve danışanlarına elinden geldiğince faydalı olmaya çalışan biri kendisinde en beğendiğim özellik mesleğini çok sevmesi kısa sürede bayağı bir ilerleme kaydettik ve daha da iyi olacağına inanıyorum ve kendisini güvenle herkese tavsiye edebilirim.
e...
Senanur Hocamız, çok güler yüzlü, sempatik, sıcakkanlı ve işinin ehli bir öğretmenimiz. Oğlum Senanur Hocamıza koşarak derse girer, oyunlar oynatır, ve aynı anda sıkmadan dersini de yaptırır. İyi ki Senanur Hocamızla yolumuz kesişti, kendisini çok seviyoruz. Senanur Hocamız, gittiğimiz kuruma gelerek orada tanıştık ve süreç bu şekilde başladı. Kendisinden çok memnunum. Dil dersi öğreniyor ve Senanur Hocamızın rehberliğinde başarılı bir şekilde ilerliyor. Kendisi halden anlayan, asla ön yargılı olmayan, elinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışan bir öğretmen. Senanur Hocamızı çevremdeki herkese önerir ve kendisinin daha da başarılı olmasını dilerim.
h...
Senanur Saçlı Hocamızla iki aya yaklaşıyor tanışmamız, ancak iki ay sürmeden çocuğuma olumlu etkileri görülmeye başladı. Onunla arkadaş oldu ve daha önce hiç duymadığı kelimeleri kullanmaya başladı. Ona bütün kalbimle teşekkür ediyorum. Bizim çocuklarımızın böyle öğretmenlere ihtiyacı var: merhametli, anlayışlı ve sevgi dolu. Kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Senanur Hocaya rehabilitasyon merkezinde gördüm. 4.5 yaşındaki oğlumda konuşma gecikmesi ve artikülasyon bozukluğu vardı, bu sebepten dolayı gittik. Çok ama çok ilgili ve başarılı. Çok memnunum, her öğrenciyi ayrı takip ediyor. Aileleri en detayına kadar bilgilendirir, yönlendirir. Tabii ki tavsiye ederim. Allah yolunu bahtını açık etsin.
n...
Rehabilitasyon merkezine kızım konuşma gecikmesi olduğu için başvurmuştum. Senanur hoca ile de orada tanıştık. Alanında çok başarılı iyi bir uzman. Memnun kaldık. Çevreme de tavsiye ediyorum.
Senanur Saçlıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Senanur Saçlıoğlu, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Senanur Saçlıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Senanur Saçlıoğlu adresi nerede?Senanur Saçlıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayhan, Kamil Koç İş Merkezi, İnönü Cad. No:16 K:3 D:203, 16230 Osmangazi̇/Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Senanur Saçlıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Senanur Saçlıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Senanur Saçlıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Senanur Saçlıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Senanur Saçlıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Senanur Saçlıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Senanur Saçlıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Senanur Saçlıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Senanur Saçlıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Senanur Saçlıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Senanur Saçlıoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.