Esentepe Mahallesi Adnan Doğu Caddesi Kervancı Suit A Blok İş Merkezi No:10/4, Çorlu
Botoks
Dolgu Uygulaması
Uzm. Dr. Şenay Aygül
Lazer ile idrar kaçırma tedavisi
Mezoterapi
Sezeryan Doğum
Yüz Gençleştirme
Uzm. Dr. Şenay Aygül
Yaptığı deneysel çalışmalar yurtiçi ve yurtdışı dergilerde yayınlanmıştır. 2015 yılında mesleki açıdan ilerlemek için Ege Üniv. Kadın Hast. ABD'den yumurtalık ve rahim, kist miyom ve dış gebelik ameliyatları rahim içi operasyonları ile ilgili sertifikalarını almıştır.
b....b
4 aylık evliliğimde rutin kontrol olarak bir sıkıntı var mı öğrenmek için gitmiştim hiçbir hormon tahlili bile almadan direk çatlama iğnesi vurmamı istedi bende bilmediğim için hamile olmanı kolaystıracak diyerek iğneyi vuruldum ve iğne kiste dönüştü gittiğimde ise iğne işe yaramamış kisti atınca dozunu yükselticem dedi ve benim aklım başıma geldi hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum asla ve asla tavsiye etmiyorum.Reyap hastanesinde çalıştığı dönem gitmiştim.
Şenay hanıma evliliğimin ilk aylarında yaşadığım problemler dolayısıyla başvurmuştum. Sıcak ve doğal tavrı, tecrübesi, detaylı bilgilendirmesi beni mest etti. Eşimin işi sebebiyle o dönem Çorludaydık, farklı bir şehirde yaşıyoruz. İleride hamilelik sürecinde Şenay hanımın doktorum olmasını çok isterdim. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
s....y
Senay hocam mükemmel güler yüzlü ilgilidir her konuda yardımcı oluyor düşük riskim olduğunda yaptığı tedaviler ve verdiği morelle çok şükür bebeğimiz oldu herkese tavsiye ediyorum
g...
Şenay Hanım ile hamilelik sürecimde tanıştım ve çok güzel gebelik takibi ve doğum gerçekleşti. Süreç içerisinde çok yardımcı oldu. Kendisi yakın çevreme ve soranlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok iyi bir kadın doğum uzmanı.
f...
Doktor Şenay Hanım, hamile olduğum dönemde tesadüfen gittiğim ve doğumu yaptıran; daha sonra bazı rahatsızlıklarımdan dolayı gittiğim 16 yıllık doktorumdur. 1,5 yıl önce rahim ve yumurtalık ameliyatımı yapan, sonrasında aklıma takılan ne olursa olsun arayıp sorabildiğim süreci daha rahat atlatmam için elinden gelenin en iyisini yapan çok iyi bir doktor.
ö...
Ben Şenay hocaya arkadaşımın vasıtasıyla gitmeye başladım. Çocuk istiyorduk. Olması için tedavi sürecine başladık. Ben tedavi sürecinde yumurta çatlatma iğnesi ile hamile kaldım, üçüncü denemede tutmuştu. Çevreme tabii ki tavsiye ederim, ettim de. Böyle doktor bulmak zor, az var. Böyle doktor hem insan olarak hem işini iyi yapan biri olarak bir gün belki güzel bir haberle yollarımız yine de kesişir.
s...
İnternet üzerinden ulaştım. Hamilelik için başvurdum.
9 ay boyunca tüm kontrollerimi Şenay Hanım'da gerçekleştirdim ve her kontrolde benimle, bebeğimle çok ilgiliydi.
Çevremdeki herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
b...
Hamilelik süreci ve doğum sonrası sürecimi Şenay Hanım'la geçirdim. Çok güler yüzlü ve tatlı bir hekim. Biz her şeyiyle çok memnun kaldığımız için sonrasında da onunla devam ettik ve bundan sonrası için de onu düşünüyoruz.
s...
Şenay Hanım ile gebelik sürecinde tanıştım ve çok güzel bir gebelik takibi ve doğum gerçekleşti. Şenay Hanım'ı çevreme tavsiye ederim.
s...
Çok fazla kanama ile Şenay Hanıma gitmiştim. Ertesi gün hemen ameliyata aldırdı. Sorunsuz, rahat bir şekilde ayağa kalktım, güler yüzlü.
Şenay Aygül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şenay Aygül, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Şenay Aygül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Sezeryan Doğum, Lazer ile idrar kaçırma tedavisi, Yüz Gençleştirme, Botoks, Mezoterapi, Dolgu Uygulaması.
Şenay Aygül adresi nerede?Şenay Aygül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Adnan Doğu Caddesi Kervancı Suit A Blok İş Merkezi No:10/4 Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şenay Aygül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şenay Aygül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şenay Aygül hangi dilleri konuşuyor?Şenay Aygül ile Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Şenay Aygül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şenay Aygül tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şenay Aygül hakkında ne düşünüyor?Toplam 45 hasta / danışan, Şenay Aygül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Silivri Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kırklareli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Lüleburgaz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (1)Çorlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Quick Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları