Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu
PRP
Romatizmal Hastalıklarda Ozon Tedavisi
Yeni Doğan Kalça Ultrasonu
tg...r
Bebeğimin kalça ultrasonu için gittim ve güleryüzü ile bizi çok rahatlatan bir doktorumuz oldu
m....o
Bebeğimizin ayrıntılı ultrasonu için gittik.Şenay Hocamızın ilgisi ve bilgisinden çok memnun kaldık.Kesinlikle tavsiye ederim.
me...n
Şenay hocamızdan Ozon Terapisi hizmeti aldım 10 seans sürdü çok memnun kaldım vücudumdaki ağrılarıma iyi geldiğini hissediyorum gayet memnun kaldım tedavi süreci ve Şenay hoca ve ekibinin sıcak kanlı yaklaşımlarından Ordu'da güvenle tercih edebileceğiniz tavsiye edebileceğim bir hekim oldu kendisi başarılarının devamını dilerim.
Uzm. Dr. Şenay Yener Öztürk
Çok teşekkür ederiz sizleri tanımaktan dolayı çok mutluyuz
Selamlar saygılar
Şenay Yener Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şenay Yener Öztürk, Radyoloji, Ozon Terapi, Kupa Terapi (Hacamat). Size Şenay Yener Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Radyoloji Randevusu, 4 Boyutlu Ultrason, Ozon Tedavisi, Ozon Terapi, Ozon Terapi Randevusu, Mezoterapi, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu, Akupunktur Tedavisi, PRP.
Şenay Yener Öztürk adresi nerede?Şenay Yener Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akyazı, Yavuz plaza, 795. Sk. no:3/A Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şenay Yener Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şenay Yener Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şenay Yener Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şenay Yener Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şenay Yener Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şenay Yener Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Şenay Yener Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.