Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Diş Hekimi Şenel Erdemircan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dikişsiz İmplant
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Diş Hekimi Şenel Erdemircan Muayenehanesi
Şenel Hanım'a akrabam aracılığıyla ulaştım. Dişim kırılmıştı ve ağzımda yıllardır 2 dişim eksikti. Şenel Hanım kaplama yaptı, 10 adet kaplamayı titizlikle en kısa sürede, ağrısız bir şekilde yaptı. Daha sonra ön dişlerimde eğrilikler vardı, yıllardır sadece diş teli ile düzelebilir diyen doktorlar vardı ama doktorum onlara sadece 2 kaplama yaparak resmen estetik bir çalışma yaptı. Bununla kalmayıp, az bir eğrilik olan diğer ön dişimi de dolgu ile düzeltti, çalışmasına hayran kaldım. Gülümsememi gizlemiyorum artık. Herkese tavsiye ediyorum.
n....t
Kendisi mesleğinde tecrübeli ve yetenekli. İletişimi kuvvetli. Kendisini başarılı buluyorum. Açıklamaları beni tatmin ediyor. Yetkin bir uzman. İşini temiz yapıyor. İmplant, dolgu ve diş temizliği yaptırdım. İmplant konusunda çok başarılı. Hiçbir sorun yaşamadım. Çok memnunum kendisinden.
y....y
Çok memnunum kendisinden. Diş taşı temizliği yaptırdım. Çocuklarım için dolgu ve diş çekimi yapıldı. Tedavi sürecimiz çok güzel geçti. Hiçbir sorun yaşamadık. Alanında iyi ve ılımlı bir uzman.
d....b
Eski hastasıyım. İmplant için başvurdum. İmplant tedavim bitti. Eşimin tedavisi devam ediyor. Hiçbir problem yaşamadım. Ağrım sızım hiç olmadı. Tedavi öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulunuyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. İlgili bir uzman. Çocuklarımı da kendisine götürüyorum. Kısacası ailecek gidiyoruz.
a....y
Dolgu için başvurdum. Tavsiye üzerine gittim. Dolgu işlemimi yaptı. Sıcakkanlı, cana yakın bir uzman. İşinin ehli. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamaları yapıyor. Ben kendisinden ve yaptığı işlemden memnun kaldım.
k...
Kendisini daha önce çalıştığı kurumdan tanıyordum ve memnundum. Kendi kliniğini açınca yaşadığım diş ağrısı şikayeti üzerine kendisine ulaştım ve randevu aldım. Yapılan muayenede derin bir çürük kaynaklı problem olduğu saptandı ve bunun üzerine kanal tedavisi başlandı. Şenel Hoca ve asistanı her bir aşamada son derece ilgili davranarak sıkıntımı çözüme ulaştırdılar. Tanıdıklarımın da benzer şikayetleri olduğunda rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir diş hekimidir kendisi...
ç....ş
Dişlerim ayrık olduğu için geldim dişimin röntgenini aldılar diş yapimi aldılar haftaya tel tedavisne başlayacaklar
y....r
Diş fobisi olan biri olarak Şenel hanımı çok rahat önerebilirim. Dişlerimde sızlama ve ağrı şikayeti ile gittim, diş temizliği ve dolgu yaparak rahatlattı beni ve sonrasında gidişatla ilgili her detayı anlattı. Hastasını anlayabilen dinleyen bir diş hekimi. Gönül rahatlığıyla kapısını çalabilirsiniz..
g....
Ön üst dişlerimde dolgu vardı. Orada soğuk şeyler içtiğimde sızlama oluyordu. Bunun için gittim. Dolguda renk değişimi olmuştu. Doktorum oraya bir tarafa tekrar dolgu yaptı. Diğer dişe şimdilik gerek olmadığını ve 6 ay sonra kontrole gelmem gerektiğini söyledi. Her işlemi açıklayarak yapması ve korkumu yenmede çok yardımcı oldu. Çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum herkese.
y....ö
Şenel hanım çok tatlı bir bayan konuşması yaklaşımı ilgisi samimiyeti ...mükemmel bir hekim. Ayrıca işinde de de çok başarılı eli çok hafif iğne korkusu olanlar için ben şenel hanımin yaptığı işin hakkını verdiğine inanıyorum işlemlerimiz sonu çok güzel sonuçlar aldım ayrıca gerekn her kinud bilgi verip gereksi işlem yapmıyor yani para için değilde hastasının ihtiyacı olan şeyler için hast memnuniyeti için uğraşıyor ilgisine smimiyeti ecok tşk güler yüzlü güzel doktor
Şenel Ay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şenel Ay, Diş Hekimi. Size Şenel Ay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Diş Eti Estetiği, Diş Beyazlatma, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Çocuk Diş Tedavisi.
Şenel Ay adresi nerede?Şenel Ay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle 33163 Sok. Maxima Plaza No:30 Kat:4 İç Kapı No:4 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şenel Ay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şenel Ay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şenel Ay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şenel Ay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şenel Ay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şenel Ay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şenel Ay hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Şenel Ay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şenel Ay hangi sigortaları kabul ediyor?Şenel Ay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.