sa...h
Ortodonti öncesi kanal tedavi, dolgu ve çekim için gittiğim inanılmaz sempatik ve güler yüzlü yapacağı her işlemi anlatan ve olabilecek durumları önceden size söylemesi bile içinizi rahatlatıyor. ( acıyabilir, uyuşacak vs) gerçekten elinin hafifliği ile diş doktoru fobimi yenmemi sağlayan, bir doktor gibi değil de bir arkadaş, bir abla gibi davranması bile bodrumda tercih etmeniz için bir sebep.
Herkese tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığı ile kendinizi emanet edebilirsiniz.
( müzik zevkine bayıldım ) :)
fa...r
Eğerki dişiniz de sorun varsa ve benim gibi iğneden,tedaviden,diş yaptırmaktan korkuyorsanız kesinlikle doktor senem aslı hanım 1 numaralı tercihiniz olmalı, elinin hafifliği, güler yüzlülüğü ,operasyon ile ilgili her aşamada bilgi verişi ve doktorluğu ile her konuda profesyonel bir doktor ben kanal tedavis icin gittim kendisine bir insanın eli ancak bu kadar hafif olabilir bir insanın canına ancak bu denli kıymet verilir sakarya halkı icin büyük bir şans
Senem Aslı Ekşioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Senem Aslı Ekşioğlu, Diş Hekimi.
Senem Aslı Ekşioğlu adresi nerede?Senem Aslı Ekşioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konacık Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Cad. No 57/A-3 (Satıoğlu İş Merkezi) Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Senem Aslı Ekşioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Senem Aslı Ekşioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Senem Aslı Ekşioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Senem Aslı Ekşioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Senem Aslı Ekşioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Senem Aslı Ekşioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Senem Aslı Ekşioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.