Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Balçova, Balçova, İzmir

Nakit, Kredi kartı

Randevu +15 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Yaşam Kökleri Danışma Merkezi

Psk. Senem Kadıoğlu 1994 yılında Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olmuştur. 2001 yılında Hacettepe Üniversitesinde Sosyal Psikoloji Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Senem Kadıoğlu kendi özel muayenehanesinde danışanlarına hizmet vermektedir.

T

Kendimi iyi hissetmediğim bir dönemde başvurdum. Olumlu sonuçlar aldım. İyi bir yol katettik. 1 yıldır beraberiz. Senem Hanım çok iyi bir uzman. On üzerinden on puan veriyorum. Yoğun bir uzman olmasına rağmen randevu konusunda hep destek oldu. Hafta sonu çalışmadığı halde bile benim için kliniğe geldi ve görüştü.

Psikolojik destek için kendisine başvurdum. Tavrı çok içten ve samimi. Danışanlarıyla doğru iletişim kuran bir uzman. 2 seanstır gidiyorum. Devam etmeyi düşünüyorum.

T

Bireysel ve çift terapisi için başvurduk. 1 seneye yakın seanslara katıldık. Eşim ve ben faydasını gördük. İnanılmaz güler yüzlü ve anlayışlı bir uzman. Memnunuz kendisinden. Şimdi de kızım için gideceğiz. En yüksek yıldızları veriyorum kendisine.

Konum: Yaşam Kökleri Danışma Merkezi Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri

Ikı oğlumda Sene hanım kontrolunde bırını daha yenı sonlandırdık özgüven ve kaygı ile ilgili sürecini yönetti 7 ay gıbı kısa surede cok guzel sonuçlar aldık emeğinize sağlık hocam . Diğer oglum hiperaktivite ve dıkkat dagınıklıgı var hala surecımız devam edıyor yerınde yonlendırmelerı takıp surecı ıle cok guzel yol katettık okul başarısında ve arkadaşa ilişkilerinde harika yol aldık. emeklerınıze sağlık hocam

O
Konum: Yaşam Kökleri Danışma Merkezi Bireysel Terapi

3cü dersi twdavi görüşmelerinin devam ederken çok önemli adımlar yaptım ve ilerledim, çocuğun bazı istekleri karşılama tekniği, kendi zorlayan hareket kesmesini, kendimledaha huzur olmasını ilerliyorum. Ve çok daha sakin ve rahat hissediyorum.

Konum: Yaşam Kökleri Danışma Merkezi Bireysel Terapi

Senem hanım için yazmak istediğim o kadar çok şey var ki anlatma bitmez, kısacası 47 yaşımdan sonra beni tekrar yarattı. Onun yanında kendimi güvende ve rahat hissediyorum sesindeki ,sözlerinden sevgi içinize kadar işliyor. Çocukluk tranvalarmi çözerken göz yaşlarımı sildi sevgisiyle iyileştirdi,ne kadar değerli ve önemli olduğumu hissetirdi bana, ve kişisel aldığım terapilerin yanı sıra çift terapisi aldık eşimle 30 yıl sonra bosanmadan döndürdü bizi .tekrar aşık olduk,flört ettik en önemlisi çözemediğimiz sorunlarımızı çözebilme teknikleri öğretti bize . Hani insanın hayatında dönüm noktası vardır ya işte benim dönüm noktam senem hanım oldu ,yeni bir ben ve yeni bir ilişki yeni bir hayat bu gün bir sorun yaşasam ilk gideceğim adres senem hanım iyiki tanıdık sizi ve iyiki bize dokundunuz. Bir psikoloğa ihtiyaç varsa kesinlikle senem kadıoğlu tavsiye ediyorum....

Konum: Yaşam Kökleri Danışma Merkezi Aile Terapisi

Otuz yıllık evliliğimiz bitme noktasına gelmişdi. Senem hanım önce eşim ile terapiler yaptı,
benim psikoloğum farklı bir kişiydi. Daha sonrasında çift terapilerinde kendisiyle birlikte çalıştım. Benim eşim ile ilgili sorunlarımın düzelmesi konusunda çok fazla ümidim yoktu. Senem hanım eşimi ve beni tam bir profesyonelce konu konu işleyerek bitti dediğimiz ilişkimizden yeniden doğarak çıkmamızı sağladı. Senem hanım gerçekten işinde tam bir uzman diyebilirim. İyiki onu tanımışım.

Ö
Konum: Yaşam Kökleri Danışma Merkezi Bireysel Terapi

Senem hocanin sakinliği, ses tonu, olaylara bakış açısı gerçekten insan kendini sakinlemiş hissediyor.
Psikolog adına bir cok deneyimim oldu fakat bu kadar rahat kendimi açabildiğim bir hoca olmamisti.
Agustostan beri esim ile hem bireysel hem aile terapisi alıyoruz her iki sekilde de cok memnunuz.
Tabi daha uzun bir yolumuz var fakat goremedigimiz kilitlendigimiz yerleri nerde sil baştan başa döndüğümüz yerleri gördük ve görmeye devam ediyoruz.
Senem hocanin gercekten samimi ve icten bir insan olduğunu zaten seans bitisinde size sımsıcak sarılarak verdiği pozitif enerjiyle tamamen aliyorsunuz.
Ve uzun yıllar senem hocayla birlikte olacagimizi dusunuyoruz
Kendimiz kizimiz icin ruh sagligi bence herseyden onemli.

Ç

İşini severek yapan ciddi tüm sorunlarıma anında çözüm üreten yanına gittiğiniz de sizi rahatlatan çok başarılı bir psikolog olduğunu düşünüyorum.Danışanlarına olan yaklaşımı çok iyi,çözüm odaklı sorunlarıma anında çözüm üretebilen birisi.Sorunlarıma ve sıkıntıları doğru yaklaşımlarla çözebilen bir psikolog çok sevgi dolu yanına gittiğiniz de inanılmaz rahatlatan bir psikolog.Herkesin kafasında soru işareti kalmadan gidebileceği psikolog.Psikolojik anlam da bir sıkıntım olduğu zaman ilk tercih edebileceğim kişi Senem Hanım olur.

Kızımı götürdüm 16 yaşında ve çok iyi geldi özgüven eksiliği vardı özgüveni yerine geldi içten bir psikolog arkadaş gibi davranıyor kızım da ben de çok memnunum herkese tavsiye ediyoruz. Kendisine internetten doktortakvimi sitesindeki yorumları okuyarak randevu alıp gittim iyi ki yolumuz kesişmiş kızım çok severek gidiyor. Daha önce de bu konuda deneyimimiz olmuştu ama kızım doğru düzgün diyalog kuramadı. Senem Hanım ile diyalogları çok iyi.