Ergoterapi Randevusu
Beckman Oral Motor Değerlendirme
Bilişsel Rehabilitasyon
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
Erg. Senem Yurdakul
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
Psikiyatrik Rehabilitasyon
Erg. Senem Yurdakul
Ayrica Ingiltere de kendimi dil konusunda gelistirdim ve bu sayede yabanci danisan kabul edebiliyorum.
a....y
Çocuğum Senem Hanım ile çalışmaya başladığından beri günlük aktivitelerdeki başarısı ve bağımsızlığı gözle görülür şekilde arttı. Ona sağladığı katkılardan dolayı minnettarız.
si....
"8 yaşındaki oğlum için dikkat eksikliği ve hiperaktivite teşhisiyle geldik ve yaklaşık 6 ay boyunca terapi aldık. Bu süreç, hem akademik hayatına hem de sosyal ilişkilerine olumlu yönde büyük katkı sağladı. Ergoterapistimizin profesyonelliği, ilgisi ve yaklaşımları sayesinde oğlumda gözle görülür gelişmeler oldu. Kesinlikle tavsiye ederim!"
p.....
Senem hocamla bir aydır çalışıyoruz. Allah razı olsun çok memnun kaldık. Çocuğumda denge ve motor becerilerinde gerilik vardı. Bir ayda bile çok ilerlediğini gördüm. Çok memnun kaldık seanslara devam ediyoruz. Herkese tavsiye ederim. Canım hocamız
ze...s
Senem Hanım ile tanışmamız, 7 yaşındaki oğlumun duyu bütünleme sorunları yaşadığını fark etmemizle başladı. İlk seanstan itibaren oğlumuzun ihtiyaçlarını çok iyi anlayıp ona uygun bir terapi planı hazırladı. Duyu bütünleme çalışmaları sayesinde oğlumuzun davranışlarında ciddi iyileşmeler gördük; daha dengeli, sakin ve kendine güvenen bir çocuk haline geldi.
Senem Hanım’ın çocuklarla olan iletişim becerisi ve profesyonelliği takdire şayan. Oğlumuz her seansa büyük bir hevesle gidiyor ve onun bu güveni, Senem Hanım’ın ne kadar iyi bir uzman olduğunu gösteriyor. Duyu bütünleme terapisi ve ergoterapi konusunda uzman birini arayan herkese Senem Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
r.....
8 yaşında çocuğum için Senem hocamıza başvurduk. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu için destek aldık. Çocuğumuzun odaklanmasındaki artıştan çok mutluyuz. Sürecimiz devam etmektedir.
Senem Yurdakul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Senem Yurdakul, Ergoterapi. Size Senem Yurdakul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi Randevusu, Nörolojik Rehabilitasyon, Randevu, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Ergoterapi, Pediatrik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Normal Randevu, Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi, Kognitif Rehabilitasyon.
Senem Yurdakul adresi nerede?Senem Yurdakul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turan Gunes Bulvari 50/7 Sembol Psikoloji Cankaya/ANKARA Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Senem Yurdakul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Senem Yurdakul uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Senem Yurdakul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Senem Yurdakul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Senem Yurdakul hangi dilleri konuşuyor?Senem Yurdakul ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Senem Yurdakul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Senem Yurdakul tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Senem Yurdakul hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Senem Yurdakul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Senem Yurdakul hangi sigortaları kabul ediyor?Senem Yurdakul tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.