Lisansını tamamladıktan sonra kendi psikoterapi sürecini tamamlamış, çeşitli kurumlarda da staj yapma imkanı bulmuştur. Aynı zamanda alanıyla ilgili çeşitli test eğitimlerini tamamlamıştır.
2023 yılında, 450 saatlik Aile Danışmanlığı eğitimini başarı ile tamamlayarak aile ve çiftlere danışmanlık vermeye başlamıştır. Bu süreçte, Arel Üniversitesi bünyesinde, 60 saatlik Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı eğitimini de başarı ile sonlandırarak bireysel terapilerine de devam etmektedir.
Eğitimler
T.A.T. ve C.A.T. Test Eğitimi - Angora Psikoloji Merkezi - 2020
Varoluşçu Psikanalitik Psikoterapi Perspektifinden Depresyon - Anlam Akademi - 2020
Varoluşçu Psikanalitik Psikoterapi Perspektifinden Travma - Anlam Akademi - 2020
BDT'de Bilinmesi Gereken 10 Teknik - Psikoloji Akademisi - 2020
Sanat Terapisi - Mons Akademi - 2023
Yetişkin Klinik Değerlendirme ve Psikoterapi Uygulamaları - İ. Arel Üniversitesi SEM - 2024
Bağımlılık Danışmanlığı
Sanat Terapisi
Stres Yönetimi
Tematik Algı Testi (TAT)
Psk. Sener Kahraman
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
İlişki Terapisi
c.....
İç yaşantımda çıktığımız yolda benim elimden tutan ve benim kendimi ruhumu daha iyi tanımama yardımcı olan konuşması ve üslubuyla beni etkileyen harika biri kendi yolluğunda başarılarının devamını dilerim.
Sener Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sener Kahraman, Psikoloji. Size Sener Kahraman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Online Terapi, Online Danışmanlık, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Psikanalitik Psikoterapi.
Sener Kahraman adresi nerede?Sener Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sener Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sener Kahraman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sener Kahraman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sener Kahraman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sener Kahraman hangi dilleri konuşuyor?Sener Kahraman ile Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Sener Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sener Kahraman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sener Kahraman hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sener Kahraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Sener Kahraman hangi sigortaları kabul ediyor?Sener Kahraman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu