Kızılayda tam teşekküllü kaliteli ve hızlı hizmet anlayışıyla SV DENTAL CLİNİC olarak hizmet vermekteyim.

SV DENTAL CLİNİC
Kocatepe mahallesi Meşrutiyet caddesi 32/A Kızılay ÇANKAYA ANKARA, Çankaya, Ankara

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +8 daha fazla

Acil Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Botoks

Diş Hekimi Randevusu

SV DENTAL CLİNİC

Dişimde çürük olduğu için muayene oldum. Muayeneden sonra diş çekimine karar verildi. Şener Bey gayet güzel bir şekilde ilgilenerek, yeteri kadar bilgilendirdi. Kendisinin ilgisinden, alakasından dolayı çok memnun kaldım. Acısız ve ağrısız bir operasyon geçirmemi sağladığı için kendisine ayrıca da teşekkür ediyorum.

P

Tek dişimde eksiklik vardı. Ameliyat geçirdim. 3 ay sonra da dişime implant işlemi yapıldı. İşlemden sonra estetik olarak daha iyi şu anda. Şener Bey'in sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. Yeterli bilgilendirmeleri zamanında yaptı. Gayet memnunum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Herkese de tavsiye ederim.

Şener Bey bana göre en iyi doktor. Dişlerimde bozukluktan dolayı muayene oldum. Muayeneden sonra dolgu işlemi yapıldı. Yeteri kadar bilgilendirmelerde bulundu. Şener Bey hastalarıyla oldukça iyi ilgilenen bir doktor. Kendisi sıkıntım olup olmadığını sormak için arar,nasıl olduğumu sorar. Yaptığı işlem çok güzel oldu. Çok memnun kaldım.