20'lik Diş Çekimi
Şengül Çalakılınç
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dental Anestezi
X-Ray
Zirkonyum Porselen Kronlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Şengül Çalakılınç adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Şengül Çalakılınç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şengül Çalakılınç, Diş Hekimi. Size Şengül Çalakılınç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Pembe Estetik, Diş Beyazlatma.
Şengül Çalakılınç adresi nerede?Şengül Çalakılınç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şengül Çalakılınç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şengül Çalakılınç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şengül Çalakılınç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şengül Çalakılınç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şengül Çalakılınç ile iletişime geçmenizi öneririz.