Osmaniye Mah. Cemiyet Sok.No:60 Bakırköy, İstanbul
yi....
Şengül Hanım dalında uzman bir doktor. Sınav senemde stres ile başa çıkmamda çok yardımcı oldu . Kendisini ile görüşmelerine hâlâ devam ediyorum. Umarım başarılı bir sınav süreci geçiririm
y.....
eşimle son 1 yıldır sorunlarımız vardı. arkadaşımın yönlendirmesi ile başvurduk. çift terapisine başladık. şuan iyi ki gitmişiz diyorum. o kadar çok faydası olduki evliliğimize ve bize kendisine sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum.
g.....
1 yıldır dr hanıma gidiyorum. Takıntılarım sebebiyle hayatım çok zorlaşmış ve olumsuz etkilenmeye başlamıştı. İlk etapta ilaç tedavisi başlandı ve şikayetlerim yarıya yakın düzeldi. Sonra bdt terapisi başlandı. Kendimi çok iyi hissediyorum artık. Geçmesi imkansızmış gibi gözüken takıntılarım artık çok azaldı. Kendisine çok şey borçluyum.
Doktor Şengül Hanım'a çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle kedi korkumdan kurtulmak için gittim.Biraz korkarak gitmiştim açıkçası ama. Beni gerçekten çok rahatlattı.Çok ilgili çok güleryüzlüydü.Çok samimi idi hiç mesafeli değildi.Bana özel bir terapi uyguladı ve çok memnun kaldım. Çok başarılı ve işini seven bir doktor olduğunu düşünüyorum. Önceden en büyük korkum kediydi ama artık öyle bir sorunum yok.Bir daha bir sorunum olduğunda kesinlikle onu tavsiye edeceğim.
merhaba.
kışın gelmesi ile şiddetlenen depresif şikayetlerim sebebiyle kendisine başvurdum.Kendisi o zor dönemi atlatmamda çok yardımcı oldu. Daha önce çok ön yargılı olduğum antidepresanların aslında ne kadar bana yardımı dokunduğunu gördüm. Şengül hanıma çok teşekkür ederim.
se...k
Komşumun tavsiyesi ile rapor için gitmiştim.
Güler yüzlü insana güven veren bir doktor, kesinlikle etrafımda herkese tavsiye ediyorum.
ya...l
Ben yavuz surul sengul hanıma muayene oldum ve herkese kesinlikle tavsıye edıyorum cok ıyı dinleyen size vakit harcayan sızın sorununuzu gercekten can kulağıyla dinleyen ve tedavisi sonuc veren kıymetli bır doktordur
Şengül Çavaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şengül Çavaş, Psikiyatri.
Şengül Çavaş adresi nerede?Şengül Çavaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmaniye Mah. Cemiyet Sok.No:60 Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şengül Çavaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şengül Çavaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şengül Çavaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şengül Çavaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şengül Çavaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şengül Çavaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Şengül Çavaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler