hu...f
Yaşım 68. Bu yaşa kadar biriktirmiş/yaşamış olduğum psikolojik literatüre göre "travmaların", ruhumda ve bedenimde bıraktığı izlerin yok olmasında bana büyük desteği olan , uzmanlığı, tutarlılığı, insan ruhuna sihirli bir değnek gibi dokunan yumuşaklığı ile bu güne kadar edindiğim ve vazgeçilemez sandığım paradigmalarımı değiştiren olağanüstü bir psikolog. Ayrıntıları burada vermem mümkün değil. Doğru da olmaz. Çünkü "travma" güzellik gibidir. Herkes en fazlasının kendinde olduğunu sanır. Online bir danışmanın faydasız olacağını düşünenler için tek bir sözüm olur. Yazık! Çok şey kaybedersiniz. Sayın Böcü iyi ki varsınız iyi ki hayatıma katılmışsınız. Hep var olun.
af...
Bazı insanlar vardır. Hayatınızda o kadar etkisi vardır ki o kişiye müteşekkir olursunuz. Şengül hanım benim için tam da o kişidir. 5-6 yıllık Yaygın Anksiyete Bozukluğu öyküsü ve eşlik eden depresyon şikayetime derman arayan bir çaresizdim. İnanın bu zorlu yolda her birisi 10-15 seans süren düzenli terapiler aldım. Zaman geçtikçe sonuca ulaşamamak beni oldukça yoruyor, sıkıntılarım ise git gide artıyordu. Yeşil reçeteli ilaçlar da kullanıyordum, derdime derman olur umuduyla, fakat olmuyordu. Tükeniyordum . Emdr terapisi de denemiştim. Faydası olmamıştı. Umudum tükenmişti. Kaygım kronikleşmiş gibi hissediyordum. İnanmıyordum daha iyi olacağıma. Fakat aramaktan başka çarem de yoktu. Günün her saati beni esir alan kaygı sarmalından kurtulamamak bedenimi ruhumu yıpratıyordu. Günlük işlerimi bile yapmakta zorlanıyordum. Maddi manevi gücüm yoktu. Beni iyi edememiş olan tedavi süreçlerine olan inancım da tükenme noktasındaydı fakat Emdr ye bir şans daha vermek istiyordum. Samsunda Sertifikalı Emdr Terapisti ararken Şengül Hanım karşıma çıktı. Tatlı gülümsemesi, içtenliğiyle beni karşıladı. Süreç hakkında bilgilendirdi fakat daha önceki terapilerimde yaşadığım olumsuz tecrübelerden dolayı kaygım devam ediyordu. İkinci seansta Şengül Hanımın tecrübesine ve bu işe olan yatkınlığına ikna oldum. Seanslar ilerledikçe kaygımın ana kaynağı olan travmalarımın azalma eğilimi gösterdiğini hissedebiliyordum. Ben de inanamıyorum mucize gibi gerçekten. Şu anda 9. seanstayız. Kendim için daha iyiyim diyebilirim. Geçmişim yükü artık beni daha az rahatsız ediyor buna paralel olarak kaygım da azaldı. Şimdi ise çok büyük teşekkür borçlu olduğum Şengül Hanımdan nasıl ayrılacağım diye düşünüyorum. Teşekkür ederim güler yüzlü mucizem.
Şengül Demirsoy Böcü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şengül Demirsoy Böcü, Psikoloji.
Şengül Demirsoy Böcü adresi nerede?Şengül Demirsoy Böcü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:400 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şengül Demirsoy Böcü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şengül Demirsoy Böcü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şengül Demirsoy Böcü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şengül Demirsoy Böcü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şengül Demirsoy Böcü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şengül Demirsoy Böcü hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şengül Demirsoy Böcü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.