Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi - Gaziantep
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
gü...ı
Telefon numarası doğrulandı
12 11 2014 tarihinde 17 yaşındaki kızımı çekimser kalarak dr şengül kocamer e götürdüm şengül hanım bir anne bir arkadaş gibi yaklaşıp çok ilgilendi çok şaşırmıştım kendimi özel muayenehanede hissettim sevecen ve cana yakın tavırlarıylazor ikna edip götürdüyüm sınav kaygısı taşıyan kızımı okadar güzel dinleyip ilgilendiki onun gönlünü kazandı herkese tavsiye ediyorum umarım özel hastaneler onu elimizden almaz onun gibi işini özenle severek yapan doktorlara ihtiyacımız var şengül hanıma sonsuz teşekür eder saygılarımı sunarım iyiki varsınız
Şengül Kocamer Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şengül Kocamer Şahin, Psikiyatri.
Şengül Kocamer Şahin adresi nerede?Şengül Kocamer Şahin adresini belirtmedi. Şengül Kocamer Şahin yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Şengül Kocamer Şahin adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şengül Kocamer Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şengül Kocamer Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şengül Kocamer Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şengül Kocamer Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şengül Kocamer Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şengül Kocamer Şahin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Şengül Kocamer Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.