Göz Hastalıkları Randevusu
Hoşnudiye Mah. 746. Sok. No:13 Soho İş Merkezi Kat:2 Daire:17 Tepebaşı Eskişehir, Eskişehir
Anti VEGF , İntravitreal Enjeksiyon Tedavileri
Göz Kapağı Retraksiyonu
Göz Muayenesi
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Op.Dr Şeniz Engür Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Herpetik keratit
Limbal kök hücre nakli
Makula ödemi
Medikal Retina
Op.Dr Şeniz Engür Muayenehanesi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Multifokal Göz İçi Lensleri
Nöro-Oftalmoloji
OCT
Okuloplastik ve Rekonstrüktif Cerrahi
Op.Dr Şeniz Engür Muayenehanesi
Otogreft ve yapıştırıcılı pterijium cerrahisi
PRP
Şalazyon Ameliyatı
Şaşılık Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
Op.Dr Şeniz Engür Muayenehanesi
Şeniz Hanıma katarakt ameliyatımdan sonra 4 ay çektiğim göz kuruluğu tedavisi için gittim.Gittiğim dr.ların hiçbirisi çözüm olmadı,Şeniz hanıma gittiğimin ertesi günü hiçbir şikayetim kalmadı,Allah razı olsun,,çok da güler yüzlü,iyimser,rahatlatıyor hemen hastasını ,minnettarım kendisine.
fi...
Küçük kızım için gittik göz şişmiştı makineyle baktık verdiği ilaçlar da etkili güzel oldu kızım bır haftada iyileşti şükür ekstra kontrol için de gittik güzeldi tedavi süreci . Ayrıca beklerken çocuklar için oyalanma köşeside güzel
Hastasına çok güven veren, deneyimli, eli çok hafif ve becerekli, güler yüzlü tatlı dilli doktorum Şeniz Hanım.
Hiç tereddüt etmeden kendinizi teslim edebilirsiniz. Ve eminim ki yanından mutlu ve sağlıklı ayrılacaksınız.
Ben kendi adıma yaptığı operasyon sayesinde daha güzel ve daha geniş bir açı ile görüyorum. Ellerinize sağlık minnettarım...
Çok güler yüzlü ve samimi bir doktor. Oğlum 1 yaşında gözünde enfeksiyon vardı hiç ağlatmadan oyuncaklarla eğlendirerek muayene yaptı. Şuan tedavi sürecindeyiz . İnşallah tedavimizde iyi bir şekilde sonuçlanır
es...
Çok samimi güler yüzlü ben graves hastasıyım görüşüm çok kötüleşti günlük yaşam benim için göz ağrısı ve baş ağrısından ibaret olmaya başladı durumumu anlattığım zaman beni anladı yazdığı gözlük şuanda çok net görmemi sağladı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
al...
Iki gozumde katarakt olması nedeniyle ile detaylı bilgi vermesi ve ilgilenmesi mükemmeldi.herkese tereddüt etmeden kendisine muayene için basvurmasini tavsiye ediyorum
nm...a
Rutin göz muayenem ve gözümdeki alerjiden dolayı sulanma/akma şikayetiyle gittim. Detaylı açıklamaları, sevecen yaklaşımı ve kısa vadedeki çözümüyle problemim çözüldü. Kendisini herkese tavsiye ederim.
ya....
Doktor çok ilgili çok bilgili enfeksiyonum var sanarken alerjim olduğunu öğrendim detaylı tetkik yaptı ve uygun ilaçları yazdı süreç devam ediyor çok memnun kaldım
fg...k
Şeniz hanim göz kapağı düşüklüğü kaş kaldırma ve gözaltı torbalarını ameliyat etti kendisi mükemmel birisi gerçekten herkese tavsiye ediyorum ne ağrı ne ameliyat izi Şeniz hanımın elinin hafifliği ilgisi alakası yaptığı işlem tarifi yok bence eline emeğine sağlık iyiki tanıdım herzaman düşünmeden gidebileceğim bir hekim
k.....
Göz kapaklarımı aldırmak çok istiyordum ama çok korkuyordum şeniz hanımla tanışıp konuştuktan sonra o dakika yaptırmak istedim. O kadar güzel detaylı bir şekilde ve korkulacak bir işlem olmadığını anlattı. Ben yaptırdım ve çok mutlu oldum. Olduktan sonra bile iletişimi kesmedi her zaman yardımcı oldu. İyiki şeniz hanıma yaptırmışım ilgisi alakası ve ameliyat olurkenki muhabbetiyle beni çok mutlu etti. Herkese tavsiye ediyorum işine aşık ve işinde çok başarılı Şeniz Hanım
Şeniz Engür Göktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeniz Engür Göktaş, Göz Hastalıkları. Size Şeniz Engür Göktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Göz Kapağı Estetiği, Katarakt Ameliyatı, Botoks, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Göz Kapağı Germe, Göz Altı Dolgusu, Göz Check Up, Üveitli Hastalarda Katarakt Cerrahisi.
Şeniz Engür Göktaş adresi nerede?Şeniz Engür Göktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah. 746. Sok. No:13 Soho İş Merkezi Kat:2 Daire:17 Tepebaşı Eskişehir Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeniz Engür Göktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeniz Engür Göktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şeniz Engür Göktaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeniz Engür Göktaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şeniz Engür Göktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeniz Engür Göktaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeniz Engür Göktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Şeniz Engür Göktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeniz Engür Göktaş hangi sigortaları kabul ediyor?Şeniz Engür Göktaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Göz Doktorları