Doktor Muayehanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
al...l
iki buçuk aylık bebeğimizin genel göz muayenesi için gittik. Son derece ilgili ve güler yüzlü ayrıntılı bir muayene yaptı bütün sorularımıza samimi bir şekilde cevapladı kendisine çok teşekkür eder, herkese tavsiye ederim.
se...r
Çok ilgili ve işini hakkıyla yapan bir dokror.bende çocukluğumdan beri göz problemi var aynı zamanda 8 yaşindaki kızımdada göz problemi var dolayisiyla bir çok göz doktoruna muayene oldum.şeniz hanım kadar ilgilisini görmedim desem abartmiş olmam.birçok doktor üstün körü muayene eder fakat şeniz hanım detaylı ilgileniyor kesinlikle tavsiye ederim.
Şeniz Hacıbekiroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeniz Hacıbekiroğlu, Göz Hastalıkları.
Şeniz Hacıbekiroğlu adresi nerede?Şeniz Hacıbekiroğlu adresini belirtmedi. Şeniz Hacıbekiroğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Şeniz Hacıbekiroğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeniz Hacıbekiroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeniz Hacıbekiroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şeniz Hacıbekiroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeniz Hacıbekiroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeniz Hacıbekiroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şeniz Hacıbekiroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şeniz Hacıbekiroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.