Uzm. Dr.
Çocuk İmmünolojisi
Çocuk Alerjisi
Muratpaşa 1 adres
al...z
Dr hanım işinde gerçekten ehil kişi tabi olumsuz yorumu anlayamadım ben daha bugün gittim kızımla epey ilgilendi birçok soru sordu, alerji testi için gün verdi ve kardiyolojiye de yönlendirme açtı. 10 dk lık süreyi hakkını vere vere kullandı muayene de etti kalp ve ciğerleri dinledi. Test için epey bekleyeceğiz ana bu Dr la ilgili değil tabi şuan memnunuz teşekkürler. İyi Drlar iyi insanlar iyiki varlar
se...a
Şennur hocayı ben.istanbul süreyyapaşa dan tanıyorum. Çocuğum 7yasindaydi kendisini tanidigimda.Onu tanıyana kadar bir-çok yanlış tedavi ile çocuğumun durumu dahada kötülemişti.onu tanıdıktan sonra olumlu sonuçlar almaya başladım.Suan onun tek bir dikkati ile çocuğum böbrek hastası olduğunu öğrendim.onun bu dikkati sayesinde ciddi bir sıkıntının eşiğinden döndük.Sennur hanım.degil antalya fizanda da olsa istanbuldan kendisine gitmeye devam edeceğim.
me....
Çocuğumun elleri ve ayaklarındaki kabarıklıklar için götürdüğüm Çocuk Doktoru ve Cildiye doktoru alerji olduğunu söylediler. Bu doktordan randevu alıp gittik. Oturduğu yerden kalkıp belirtilere bakmadan 2 metre öteden bu alerjiye benzemiyor dedi. Zorla kan tahlili istedik, çocuğun bir sürü alerjisi çıktı. Mecbur kalmadıkça gitmenizi tavsiye etmem.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Şennur Keleş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şennur Keleş, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk İmmünolojisi, Çocuk Alerjisi.
Şennur Keleş adresi nerede?Şennur Keleş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şennur Keleş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şennur Keleş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şennur Keleş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şennur Keleş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şennur Keleş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şennur Keleş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Şennur Keleş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Elmalı Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kemer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Denizli Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manavgat Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (4)Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla