Diyarbakır Özel Fizyocenter Ftr Dal Merkezi
Dr Selahattin Yazıcıoğlu Cad. M.Özkoçak Apt., Diyarbakır

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

I
Konum: başka bir yer Diğer

2013 Yılında eşimin dizlerinde menüsküs yırtığı nedeniyle Şenol hocama müracaat ettik kök hücre tedavisi uyguladı çok şükür 7 yıldır çok iyi hocam çok kıymetli bir insan ve hastaları için kendini feda eden bir doktor Rabbim razı olsun

P
Konum: Diyarbakır Özel Fizyocenter Ftr Dal Merkezi Bel fıtığı ağrısı

Düşme sonrasında yaşadığım bel fitigina ameliyat dışında çözüm ararken alternatif yol olarak kendisini ziyaret ettim. Çok kibar alakalı hastasına vakit ayıran bir doktor. Fakat uyguladığı ozon tedavisinin ve nöral terapinin hiç bir faydasını görmedim. 7 ay gördüğün iğneli tedavilerden sonra çektiğim MR başlarken çektiğim MR sonucu ile aynıydı. Ayrıca tedavilerde uzun bekleme süreleri ve düzensiz bir hasta akışı var. Randevunuz 4 ise muhtemelen 5 buçukta sıra size geliyor. Kendisi iyi bir insan lakin uyguladığı tedavi sadece geçici dönem dönem ağrıları azaltıyor.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Ö

Teshis ve tedavisinde cok iyi.Sakinligi guleryuzu ve ilgisi ile en bastan iyilesiyorsunuz. Tedaviyi takip eden iyi yurekliligiyle sahip cikan muhtesem bir doktor. Tesekkur Ederim.

dalında en iyi hekim olduğunu düşünüyorum,hastalarını önemseyen şikayetlerini sonuna kadar dinleyen,iyi yürekli,hastalığın tedavi sürecini takip eden mükemmel bir hekim

P

MERHABALAR HOCAM,ANNEM YAKLAŞIK 7 YILDIR DİZLERİNDEKİ AGRILARDAN ŞİKAYETÇİ,EROL DİLEKÇİ BEYİN ÖNERİSİ İLE P.TESİ GÜNÜ ANNEM PAKİZE KAPLAN MUAYENE OLMAK İÇİN YANINIZA GELECEK,BİZ ÖNCE ALLAHA SONRA SİZE GÜVENİYORUZ,İNŞALLAH ŞİFAYI SİZİN ELLERİNİZDEN BULUR..

Profili düzenle veya yönet