Diyabet Diyeti
Sağlıklı Beslenme
Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
o....a
Uzman Diyetisyen Şenol Yıldız'dan 4 aydır Hashimoto tiroiditi tedavisi alıyorum ve gerçekten çok memnunum. Şenol Bey'in derin bilgisi ve içten yaklaşımı sayesinde sağlığımda ve kilo vermemde ciddi ilerleme kaydettim. Kendisinin sunduğu kişiye özel çözümlerle yaşam kalitem arttı. Eğer güvenilir ve etkili bir diyetisyen arıyorsanız, Şenol Yıldız'ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
em...d
Öncelikle Şenol beye teşekkürlerimi sunuyorum. Yaklaşık 4 ay önce görenlerin çok kilo almışsın gibi tepkileri beni çok demoralize etti. Kilo vermeyi aklıma koydum ve diyetisyen araştırmaya başladım. Çok şanslıyım ki Şenol beyle tanıştım. Kişiye özel programlamış olduğu diyet listesi sayesinde 12 kilo verdim. Çevremdekiler imrenerek baktılar ve Şenol beyle randevu oluşturdular. Hepimiz çok memnunuz, herkese Şenol Yıldız'ı tavsiye ederim.
bü....
Merhabalar,yaklaşık 2.5 aydır Şenol bey ile sağlıklı beslenmeye devam ediyorum.12 kiloyu geride bıraktım.3 beden inceledim.En önemlisi de sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum.Kendisine güler yüzü ve ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.
Hasta
Şimdiye kadar diyetisyenlere hep stresle gittim ama Şenol hocam tam tersi terapi gibi geliyor bana hem çok ilgili hem anlayışlı ve gerçekten Eskişehir’de tek diyetisyen diyorum.Verdiği bilgilerle emzirme döneminde bile güzel kilo verdim hersey için çok teşekkür ederim sizi herkese tavsıye etmeye devam edicem hocam
şe...
Şenol Bey e 2 ay gittim çok ilgili 79kg dan şimdilik 6kg verdim kendisine çok teşekkür ediyorum hala tavsiyelerine devam ediyorum birkaç kilo daha vermem gerekiyor tekrar çok teşekkür ederim
ö....a
Şenol bey ile 3 ay önce tanıştık. Su içmedigimi öğrendim,suyun vücuduma müthiş etkisini gördüm bağırsak ve basur sorunlarımdan kurtuldum. Vücudumun hafiflediğini hissettikce çok mutlu oluyorum .Detaylı anlatımıyla,her ayrıntıyı açıklayarak anlatması müthiş.. yeni bilgiler öğrenmek harika..Kendisine gönülden teşekkür ederim.
em...s
Dyt. Şenol Yıldız çok ilgili ve başarılı bir uzman iyiki tanımışım 6 ayda 20 kg verdim devam ediyorum ...
d....k
5 yıldır veremediğim kiloları Şenol bey sayesinde verdim.Sakin ve çok naifsiniz Şenol bey size çook teşekkür ediyorum.
se...r
Dyt.şenol yıldızı 2016 yılında bir arkadaşımın aracılığıyla tanıdım. Daha önce başka bir diyetisyene gitmemistim .ilk görüşme de çok heyecanlanmıştım .Yaklaşık 13 kilo gibi bir fazlalığım vardı . Ama şenol beyin nazik ve hoş karşılaşmasıyla güzel bir görüsme gerceklesti . Şenol beye yaklaşık 3 yıldır devam ediyorum şenol beyin sayesinde.13 kilo verdim çok mutluyum sağlıklı besleniyorum şu an korumdayım kendisini çok teşekkür ediyorum:)
p.....
Dyt.Şenol Yıldız ,2 yıldır devam ediyorum 12 kg verdim sağlıklı beslenmeyi kıymetli desteği güler yüzü ve üstün bilgileri sayesinde öğrendim çok teşekkür ederim.
Şenol Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şenol Yıldız, Diyetisyen. Size Şenol Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme, Sağlıklı Beslenme.
Şenol Yıldız adresi nerede?Şenol Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mh. Şair Fuzuli Cd. 40/5 (Halkbank üstü) Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şenol Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şenol Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şenol Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Şenol Yıldız ile Almanca, Bulgarca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şenol Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şenol Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şenol Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şenol Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Şenol Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Diyabet (Şeker Hastalığı)
Eskişehir İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Eskişehir Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Eskişehir Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Eskişehir İrritabl Bağırsak Sendromu
Eskişehir Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Eskişehir Adipsi (Susama Yokluğu)
Daha fazla (15)Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Diyetisyenler