Halen değişik deri sorunlarında lazer uygulaması yapmaktadır.
İlgi Alanları;
Mezoterapi
PRP
Yüz Dolgusu
d.....
2 yıl önce Şerafettin hocaya gittiğimde yanaklarıma dolgu yaptırdım ve hala etkisi sürüyor ve çok memnun kaldım.Kendisi yaptıktan sonra hiç bir doktora yaptırma ihtiyacında bulunmadım ve hala etkisi devam ediyor,tekrardan yaptırmak durumunda kalmadam.Çok güzel ve orantılı bir şekilde dolgumu yaptı,abartı ve kendi belli etmeyen bir dolguydu ,inanılmaz kaliteli güzel ve doğal.İnanılmaz hastasıyla ilgili.İşlemlerden sonra ayrıca ilgili bir sıkıntınız var mı diye soruyor.
Servisi ve el hafifliğinden dolayı kendisine teşekkür ederim.Ezgi Hanım bence güler yüzlü karşılamasıyla enerji veriyor.Bir korkuyla gidiyoruz ama bu karşılaması rahatlatıyor.Bana botoks ve bir kaç leke tedavisi yapıldı.Tüm hizmetlerinden memnun kaldım, hiç bir sıkıntı yok.Bayramdan sonra kontrole gidicem.Tedavi sonucuda kırmızı lekelerimin daha minimuma indiğini fark ettim,buda benim devam etmemi sağladı.
s....t
Ben kendisinden kesinlikle çok memnunum.Hastası maddi olarak değil,gerekli olan tedaviyi uyguluyor.Ben memnunum,bir sıkıntım yok.Lazer epilasyon ve cilt lekelerim için gittim.Cilt bakımım içinde gittim.Düzenli gittiğim sürece gayet memnun kaldım.
Şerafettin hoca benim 12 yllık deneyimim bugüne kadar kendİsine yaptırdığım hemen hemen her yaptığı çok başarılıydı.Daha önce gittiğimde yaşım daha gençti ve sivilce problemim vardı o zaman başladım.Daha sonra yaşlılık başladı bu zamanda birbire uyguladı.Her şey çok güzel oldu,benim için olağanüstü bir doktor.Yolladığım tüm hastalar çok çok memnun kaldılar.Bu güne kadar gönderdiğim tüm hastalar çok memnun kaldıklarını belirttiler.Çok memnunum.Genç yaşlı tüm hastalara tavsiye ediyorum.Hepsi için Şerafettin Bey'de bir çözümü var.Şerafettin Bey'e gidin.
Şerafettin hoca kendi branşında çok başarılı buluyorum kendisini.Kendisine bundan dolayı çok seviyorum, başarılı bir doktor.Cilt lekelerim,göz kapaklarım, dolgularım,cilt bakımım ve lazer için gittim.Yaptığı tüm bakımları çok başarılı buluyorum.Yaptığı tüm işlemlerden çok büyük farklılıklar gördüm.
i̇....
Tavsiye edebilirim.Ben cilt bakımım için ve lazer işlemim vardı bunun için gittim.Gayet ilgiliydi.Özellikle Ezgi Hanım çok ilgiliydi.Güler yüzlü, yardımcı oldular,işimi hallettim,çok memnun kaldım diyebilirim.Özellikle lazerden çok memnun kaldım.
k.....
Hem Şerafettin Saraçoğlunun hastasıyım hem de ona hastayım.Ben çok beğeniyorum,kendilerinin hastası olmaktan çok mutluyum.Cilt lekelerim için gittim.Dermamela uygulandı.Tedavim devam ediyor.Sorunum her geçen gün azalıyor.
Cilt lekelerimdeki tedavim için hastası oldum.Tedavim devam etmekte.Ekip olarak çok ilgililer ve alakalılar.Şerafettin Bey güler yüzlü.Tedavi ilk 2 ay içerisinde sonuç göstermeye başladı ama tedavim tamamladı .Güneş ve yaz mevsimi olduğundan ara verdik.Ama kışın tekrardan tedavime devam edeceğim.
Şerafettin Bey'e yüzümdeki leke tedavisi için gitmiştim,çok memnun kaldım kendisinden,çok iyi bir doktor alanında.Herkese mutlaka tavsiye ederim.Yüzümdeki siyah nokta ve güneş lekelerim çok faydalı oldu.Ama Şerafettin Bey'le çok hızlı ve güzel sonuç aldım,çok memnun kaldım.Çevremdeki herkese tavsiye ederim, memnun kaldım kendisinden.
fz...n
Yüzümde çok yaygın olmamakla beraber sivilcem var bugüne kadar doktora muayene olup çeşitli ilaçlar da kullandım, bir süre sonra sivilcenin tekrar çıkması ve sürekli var olması beni çok rahatsız ediyor yaşam kalitemi düşürüyor, kozmetik ürünlerle çözmeye çalıştım kremler toner’ler vs ama hiç bir faydasını göremedim araştırırken Dr. Şerafettin beye rastladım ve randevu alıp görüştüm, kendis yüzüme bakıp sorunun kozmetik ürünlerle çözümlenmeyeceğini söyleyip bana bir hap ve bir krem yazdı, kullanıp bir ay sonra kontrol edeceğiz sonuçları bağlı olarak bir tedavi haritası oluşturacağız.
Doktorun ilgis ve anlatması gayet güzeldi
Şerafettin Saraçoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şerafettin Saraçoğlu, Dermatoloji. Size Şerafettin Saraçoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Botoks, PRP, Mezoterapi, Cilt Yenileme, Dudak Dolgusu, Deri Biyopsisi, Kriyoterapi, Yüz Dolgusu, Allerjik Deri Testleri.
Şerafettin Saraçoğlu adresi nerede?Şerafettin Saraçoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Mahallesi.Valikonağı Cad.Hacı Mansur Sok.No:2 Kat:3 D.6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şerafettin Saraçoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şerafettin Saraçoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şerafettin Saraçoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şerafettin Saraçoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şerafettin Saraçoğlu hangi dilleri konuşuyor?Şerafettin Saraçoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şerafettin Saraçoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şerafettin Saraçoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şerafettin Saraçoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şerafettin Saraçoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Şerafettin Saraçoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar