Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Ş
şe...n
Telefon numarası doğrulandı
Sayın hocam elleriniz dert görmesin,geçenlerde çocuğumu getirdim size,o kadar ısrar ettim antibiyotik yazmadınız. verdiğiniz ilaçlarla çocuğum iyileşti.daha sonra araştırdım ki antibiyotik ilk esnada zararlıymış. bu yüzden teşekkür ederim.
na...ı
Telefon numarası doğrulandı
Sayın hocam o kalabalıkta nazik ve anlayisli tavrinizdan dolayı cok teşekkür ederim...harika bir bilginiz var hocam ..acilde çok serisiniz inanin sizi gördüğümde gerçek bir dr görüyorum..saygılarımla
Şerafettin Seyitoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şerafettin Seyitoğlu, İç Hastalıkları.
Şerafettin Seyitoğlu adresi nerede?Şerafettin Seyitoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İpekyolu Cad. Hakkari
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şerafettin Seyitoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şerafettin Seyitoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şerafettin Seyitoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şerafettin Seyitoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şerafettin Seyitoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şerafettin Seyitoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şerafettin Seyitoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.