Dyt. Serap Akdağ Ege Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden 2014 yılında mezun olmuştur. Dr. Elif Petek Dereli’nin kliniğinde danışanlarına hem yüz yüze hem de online diyet hizmeti vermektedir.

Alsancak Mah, Atatürk Cad, No:338, Paşa Apt, D:6, Konak, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Diyetisyen Randevusu

Diyetisyen Randevusu

Makaleler

Ö
Konum: başka bir yer Diğer

Tiroid hastası ve metabolizması inanılmazzz yavaş birisiyim. Sayesinde çok kısa sürede istediğim ölçülere geldim. Çok teşekkür ediyorum.Verdiği diyetler çok lezzetli. Kendisi çok kibar çok güleryüzlü ömürboyu beslenme danışmanlığına gidebilirim.

Konum: Dr. Elif Petek Dereli

Serap hanimcigim sana çok çok teşekkür ederim sayende isdedim kiloya geldim hemde hiç kas kaybetmeden sana sonsuz teşekkürler herkese tavsiye ederim

İzmir'de Şubat ayında başladık, sağlığımda birçok artısı ile sağlıklı beslenmeyi 40 yaşından sonra öğrendim. Kendisine ilgili ve hftalık kontrollerimiz haricinde her yardıma ihtiyacım olsa online olarak her daim bana destek vermiştir. İşini seven ve gerçekten bilgisi fazla olan Serap Akdağ birçok kez diyetisyene gitmiş biri olarak harika bir uzman diyebilirim. En önemlisi de her hafta önünüze aynı diyet listesi vermiyor. Çokmmu aşırı kaçırdınız hemen detoks veriyor. Whatsapp ile ben bunu yemek istiyorum dediğimde "ozaman .........bunları yapmalısın" diyip imdadıma yetişti. Onunla bu diyet yolculuğu işkence değil keyifli bir yolculuk olarak devam etti. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Mens döneminde sıkıntı yaşıyordum sağlığıma kavuştum, yağ ve kas oranımda güzel sonuçlar aldım. Enerjim ve moralim üst seviyeye çıktı ve kendisini seviyorum. Sevgiler...

C
Konum: Dr. Elif Petek Dereli Tedavi

Yıllardır kendisinin danışanıyım hem kilo verdim hem de sağlıklı beslenme hakkında kendisinden çok şey öğrendim. Hâlâ da danışırım sürekli. Bilgili ve tecrübeli olmasının yanında hem çok ilgili hastalarıyla hem de sürekli olarak kendini geliştiriyor. Çok memnunum herkese tavsiye ederim.

Konum: Dr. Elif Petek Dereli

Merhaba ben uzun süredir fazla kilolarımdan yakınıyordum özellikle karın bölgesinden çok mutsuzdum diyetisyen serap hanımla bu esnada tanıştık ve bana fazla kilolarımdan kurtulmamda çok yardımcı oldu sempatik tavırları ve konuya olan hakimiyeti sorduğum sorulara bıkmadan usanmadan cevap vermesi ve güler yüzü ile beni çok motive etti bunun olmasını sağladığı için serap hanıma çok teşekkür ediyorum bir diyetisyene danışıp fazla kilolarından kurtulmak isteyen herkeze SERAP AKDAĞ hanımı tavsiye ediyorum kesinlikle memnun kalacağınıza eminim

Konum: Dr. Elif Petek Dereli Saglik sebebi

Sevgili serap hanimla iyiki tanismisim çok memnunum bazı rahatsızliklarima rağmen uyguladığı programlarla hedefime ulasdim kilo vermem gerekiyordu operasyonlardan dolayi fakat her kilo vermemde yüzüm cokuyordu serap hanim la hiç böyle birşey yaşamadım çok çok teşekkür ediyorum kendisine yolu açık olsun herkese tavsiye ederim güler yüzlü iyi kalpli tatlimi tatlı dokdorum

Konum: Dr. Elif Petek Dereli Diyet randevusu

Diyetisyenim serap Akdağ sayesinde şu ana kadar öğrendiğim herseyin ezberi bozuldu en doğru yaşam standartını serap hanimdan öğrendim ve onun sayesinde yavaş yavaş 12 kilo verdim iyiki tanımış im sizi.

C
Konum: Dr. Elif Petek Dereli Diyetisyen Randevusu

kısa sürede güzel reçetelerle çok güzel ve aç kalmadan kilo verdim ideal kiloma çok az kaldı kendisi bir doktordan öte ailemizden biri gibi bizimle iletişim kuruyor bu konuda uzman isterseniz kendisini kesinlikle tavsiye diyorum .Gün içinde sorduğum merak ettiğim herseye de kısa zamanda dönüş yapıyor iyi ki yollarımız kesişti kendisiyle saglıklı beslenme ve kilo verme konusunda çok güzel gelişme kattedtim .CA

Konum: başka bir yer Kılo vermek

Zayoflamak ıcın serap hanıma gıttım cok sevecen guler yuzlu ilgili birisi cok memnun kaldım onunla beraber 8 kılo vermıstım. Gıdenlere tavsıye ederim boyle bırını kacırmayın derım..........

Konum: Dr. Elif Petek Dereli Kilo Verme Diyetleri

Kendisine ne kadar teşekkür etsem az Benim gibi durmadan kaçaklar yapan bir danışanına bile çok ama çok anlayışlı ve zarif davranan şeker mi şeker bir diyetisyenim var
Muayenehanesine gittiğimde musmutlu dönüyorum özellikle bol eksileri görünce.Verdiği programı uygularsanız kilo vermemeniz mümkün değil Ve tabi ki manevi desteğinide unutmamam gerek☺️