Psk. Serap Altınel

Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 2 adres

İstanbul Gedik Üniversitesi Psikoloji bölümünden yüksek onur derecesi ile mezun oldum. Yine aynı üniversitenin Klinik Psikoloji alanına kabul aldım. Lisans eğitimim devam ederken özel bir klinikte, yaşlılar merkezinde staj yaptım. Proje kapsamında TC Gençlik ve Spor Bakanlığı Maltepe Gençlik Merkezi'nde süpervizyon destekli ücretsiz psikoterapi hizmeti sağladım. Maltepe Kaymakamlığı'na bağlı olarak suça sürüklenen çocuklar ile yapılan Zümrüdüanka projesinde görev aldım. Lisans eğitimi sonrasında rehabilitasyon merkezinde çalıştım. Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu'ndan Bilişsel Davranışçı Terapi, Oyun Terapiler Derneği'nden Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Moxo, MMPI, Çocuk objektif projektif testler ve WISC-IV eğitimlerimi tamamladım. KAÇUV ve Türk Psikologlar Derneği üyesiyim. Şu anda Gymoala Gelişim ve Psikolojik Danışmanlık merkezinde seans almaktayım.

Yetişkin
Çocuk

Röportaj

Şifa, Nur Sokak, No:3-B, Tuzla, İstanbul 34950

Gymoala Gelişim ve Psikolojik Danışmanlık

Yayla Mah. Vatan Caddesi, Ekşioğlu Vizyon Park Sitesi, D:72/1 No:1, Tuzla, İstanbul 34959

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Serap Altınel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle