Dr.
Çanakkale 1 adres
1971 Şubat doğumlu
1 kız annesi evli.
2003 yılında Erciyes üniversitesi tıp fakültesi den mezun
2005 yılında sağlık bakanlığı tarafından verilen medikal estetik Hekimliği eğitimini tamamlayarak, medikal estetik alanında çalıştı. 2021 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından verilen Ozon terapi, Kupa terapi, Mezoterapi, Proloterapi eğitimlerini tamamlayarak geleneksel ve tamamlayıcı tıp alanında kendi kliniğinde faaliyet göstermekte.
Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu
Sülük Tedavisi
Yüz Dolgusu
Çene Estetiği
e....a
Serap Akgün hocamın iletişimi çok iyi, güler yüzlü, alanında bilgili, pratik ve çözüm odaklı yaklaşımıyla kendinizi iyi hissediyorsunuz. Botoks için gitmiştim çok memnun kaldım. Bundan sonra Serap hocamdan başkasına asla gitmem.
b....u
Eşime hacamat için gittik.gayet memnun kaldık.ayrintili anlatımıyla bizi bilgilendirdi.sonrasinda işlemi uyguladı tavsiye ederim gidin pişman olmazsiniz
bu...n
Bugün Serap Hanim’a burun dolgusu icin gittim. Hic bu kadar memnun kalacagimi bilmiyordum. Ilgisi, sempatik halleri, guleryuzu bambaskaydi Islem sirasindaki hassasiyeti ve ozeniyle sonuc mukemmel oldu. Burnumun bu kadar guzel olacagini tahmin etmezdim. Her sey icin kendisine tesekkur ediyorum ve daha cok gorusecegimize eminim :)
c.....
Serap Hanım'la gayet başarılı bir tedavi sürecim oldu. Kliniğin artılarıyla alakalı hijyeni çok iyi durumda bu konuda sıkıntı yaşamadım. Personel oldukça güler yüzlüydü. Tedavi öncesinde hazırlık aşaması ve sonrasındaki takiple ilgili çok memnunum. Saç köklerimi güçlendirmek amacıyla saç prp si uygulandı. Tedavimden gayet memnun kaldım. Önümüzdeki ay tekrar gideceğim tedavim devam edecek.
l.....
Serap Hanım dudak dolgusu işlemimi yaptı. Çok doğal oldu ve yapılan işlemden çok memnun kaldım. Serap Hanım çok gleyrüzlü, pozitif enerjili bir doktor. Kendisini çok seviyorum.
Yüzümde, ensemde, kulağımın arkasında siyah siyah sonradan çıkma benler olmuştu. Bir yere gittiğim zaman utanıyordum. Serap Hanım hepsini tek tek aldı, tertemiz etti. Bir daha da çıkmadı. Beni mutlu etti ve çok memnun kaldım. Kendisinin ofisine girdiğim zaman güvenerek işlemimi yaptırdım hakikaten çok mutlu oldum.
Serap Hanım çok beğendiğim bir insan. Kendisi güler yüzlü, ilgili ve işlem sonrasında takip eden bir hekim. Bu konuda memnunuz. Saç dökülmesiyle ilgili problemim vardı işlem yaptı. Eşime de dolguyla alakalı işlemler yaptı. Yapılan işlemlerden ve işlem sonrasında takip etme konusunda çok memnun kaldım.
y....d
Uzun zamandır bu kadar güler yüzlü, bilgilendirici, anlayışlı, iyi iletisimli, dakik bir hekim ve asistanini bir arada görmemiştim. Maalesef branşının muadil hekimleri, kadin zaaflari kullanarak olmayacak uygulamalar yapmaya teşne olduğundan; Serap Hanim pozitif yönlendirmeleri ve tercih etmeyeceginiz, çekinceniz bulunan uygulamayi yapmaya israr etmeyecek tavrı ile Canakkale'ye çok lazim bir hekim imiş. Tanışınız ve tanisilmasina vesile olunuz. Botox niyeti ile gitmistim. Simdiden dizim tekrar error verse de tekrar gitsem diye dusunmeye basladim. Hastasi olunacak bir kimse. :)
Asistan hanimefendiye de bin tesekkurler.
Iyi ki varsiniz, sevgiler, saygilar.
ay...
Yüz deki kırışıklar nedeniyle gittim,memnun kaldım,Dr umu çok seviyorum,Gitmeye devam edeceğim,sevgilerimle
Botoks, cilt bakımı ve gençlik aşısı için gittim. Çok hijyenik ve temiz bir ortam. Serap Hanım hastayı çok güzel bilgilendiren, detaylı açıklamalar yapan bir doktor. İşlemlerle ilgili güvenerek danışıyorum kendisine. Gereksiz hiçbir işlem önermeyen bir hekim. İşlem sonrası da hasta takibine devam eder. Uyguladığı her işlemden ve sonucundan çok memnun kaldım.
Serap Aşgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serap Aşgün, Sertifikalı Medikal Estetik, Kupa Terapi (Hacamat). Size Serap Aşgün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu, Normal Randevu, Botoks, Dolgu, Mezoterapi, Dudak Dolgusu, Cilt Yenileme, Yüz Dolgusu, Ozon Tedavisi.
Serap Aşgün adresi nerede?Serap Aşgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hamidiye mah. Rauf denktaş cad. No 20/1 a blok daire 49 Kepez Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serap Aşgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serap Aşgün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serap Aşgün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serap Aşgün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serap Aşgün hangi dilleri konuşuyor?Serap Aşgün ile İngilizce, Almanca, Flemenkçe, Hollandaca dilinde konuşabilirsiniz.
Serap Aşgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serap Aşgün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serap Aşgün hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Serap Aşgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serap Aşgün hangi sigortaları kabul ediyor?Serap Aşgün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.