Uzm. Dt.
Serap Gülçin Çetin
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Ortodonti, Diş Hekimi
Diyarbakır 1 adres
Medya Mah. Mahabat Bulvarı (Dünya Kavşağı) HMT21 Plaza B Blok Kat:3 No:12 Kayapınar, Diyarbakır
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Serap Gülçin Çetin Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Hasta
Mardin den kızımızın tedavisi için geldik anestezi altında 8 tane dişine işlem uygulandı kızımın sonuç olarak çok memnun kaldık hem Serap hanımdan hemde asistanından ilgi alaka çok iyi tedavi çok iyi sonuç verdi çok teşekkürler
hü....
3,5 yaşındaki oğlumun diş çürüklerinin anestezi altında kanal ve dolgu tedavisi için başvurduk.Çok korkuyorduk, anestezi özellikle bizi çok korkutuyordu.Ama doktorumuz başarılı bir ameliyat yaptı. İyi ki varsınız… oğlum yeniden kahkalarla gülüyor… işinin ehli olmak da başka şey canım !!! Kocaman gülüşler diliyorum çocuklar…
r....b
Uzm d.t serap hanima 2.5 yaşındaki çocuğumuzun diş lekeleri ve çürükleri için gittik doktorumuz yapmamiz gerekenleri söyledi bir ilaçta önerdi memnun kaldik
b....u
İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz hocam Başarılı bir kanal tedavimiz oldu. Sabırlı guleryuzlu işin ehli tsk ler
c....a
Hocamiza tesekkur ederiz...7 yasindaki oglumla ve 9 yasindaki oglumla dolgu tedavisi yaptırdık...mukemmel gecti...hocamiz super...ilgili...allah razi olsun...
Oglum Mehmet Serhat in dislerinde biberon çürüğü vardi doktorumuz Serap Hanım cok yakından ilgilendi anestezi altında dolgu, ve dis çekimi gibi bir dizi tedavi uygulandi ve tedavi sonrası Mehmet Serhat in ağrısı olmadi ,doktor korkusu oluşmadı doktor hanima ilgisinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz
ha...r
3 yaşındaki kızım için gittik anestezi altında 4 u çekim 12 dişe işlem uygulandı anlayışlı ekibi ve serap hanım dan çok memnun ayrıldık. Kesinlikle tavsiye ederim.
ş.....
Kızımın ilk diş muayenesi hekim hanım ve yardımcıları sayesinde çok güzel geçti. Kesinlikle tavsiye ediyoruz herşey dört dörtlük.
çi...a
Tek kelimeyle randevumuz harika geçti, çocuğum 5,5 yaşında ve ilk defa diş problemi yaşıyor başta çok endişelendim bırakırmı, ağlarmı diye ama bana hiç gerek kalmadan hocamız ona aşamaları tatlı bir dille oyun halinde anlatıp sakinleştirdi ve hiçbir problem yaşamadan dişlerin tedavisi yapıldı. Bir sonraki randevumuzu iple çekiyoruz korkmadan, bir kez daha çok teşekkür ediyorum Serap Hocam ‘a güler yüzlü ve çok ilgili olduğu için. Şiddetle tavsiye ediyorum
ta...n
10 yaşındaki çocuğumun kırılan süt dişi için doktora gittik. Yapacağı işlemle ilgi çok detaylı bir şekilde bilgilendirme yapıyor.Çocuklarla iletişimi çok güzel. Oğlumuda dişi ile ilgili yapacağı işlemle ilgi olarak bilgilendirdi.Oğlumun tedirginliği ve endişesi geçene kadar sabırlı bir şekilde onunla konuştu. Tedaviden sonra oğluma verdiği diş hediyeside çok anlamlıydı.Gerçekten harika bir Doktor. Yanında çalışanlarda çok ilgili ve güler yüzlü kişiler. Muayenehanesinde hijyen koşullarıda süper..
Serap Gülçin Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serap Gülçin Çetin, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Ortodonti, Diş Hekimi. Size Serap Gülçin Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Çekimi, Diş Bakımı, Diş Dolgusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş Ilacı Kullanımı, Lokal Anestezi, Diş X-Ray.
Serap Gülçin Çetin adresi nerede?Serap Gülçin Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Medya Mah. Mahabat Bulvarı (Dünya Kavşağı) HMT21 Plaza B Blok Kat:3 No:12 Kayapınar Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serap Gülçin Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serap Gülçin Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serap Gülçin Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serap Gülçin Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serap Gülçin Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serap Gülçin Çetin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serap Gülçin Çetin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serap Gülçin Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Serap Gülçin Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.