EMDR terapisi, Bilissel Davranisci Terapi ve Kalp Merkezli Hipnoterapi kullandığım başlıca terapi yontemlerindendir.
Emdr Avrupa Akredite terapistiyim.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
a...
Serap Hoca'ya bir tanıdığımın vasıtasıyla ulaştım ve terapi sürecine başladım. Beni terapiye getiren sebep; romantik ilişkimde partnerim tarafından aldatılmak olmuştu. Serap Hoca'yla seanslara devam ettikçe altta yatan sebeplere ve aslında kendimle olan ilişkime yöneldim. Yaklaşık 5 yıldır Serap Hoca'dan terapi görüyorum. Çevremde beni tanıyan herkes bendeki değişimin farkında oldu - öz saygımın artması, hayır diyebilmek, kendiyle vakit geçirmek, farkındalık - gibi konularda pozitif değişim yakaladım. Şimdi beni yeni tanımaya çalışan birileri bile benim sağlıklı yetişkin bir birey olma sürecinde olduğumu gözlemlediğini benimle paylaşıyor. Herkesten önce kendimdeki bu pozitif ve benim iç huzurumu sağlayan değişimi seviyor, sahip çıkıyorum. Çevremdeki birçok kişiye öncelikle terapiye sonrasında bunun doğru bir terapistle ‘Benim için Serap Karaöz’ ile olduğunu ifade ediyorum. Bu süreci beraber yürüdüğüm rehberim Serap Hoca olduğu için mutluyum.
Serap Hanım tarafından güler yüzle karşılandık. Vaktinde seansa başladık. Seans sonunda yeterli ve anlaşılır şekilde bilgilendirildik. Çocuğumuzla olan iletişimimiz üzerine de bolca fikir verdi. Gayet olumlu ve güzel bir görüşmeydi.
ö....k
Ergenlik dönemindeki çatışmalar ve problemler için kendisi ile iletişime geçtik.Çözüm odaklı çalışması, olumlu iletişimi,kurduğu duygusal bağ sayesinde Kısa sürede büyük ilerlemeler kaydettik.Her şey daha da güzel olacak inşallah
bl...m
Serap hanıma depresyon sürecinde başvurdum. Sabırlı ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde hayata bakış acim değişti.Artik daha olumlu iyimser bakıyorum herseye.keslnlikle tavsiye ederim iyi ki varsiniz
f.....
Bir süre önce Serap Hanımla terapi sürecimin sonuna geldim. Bu yorumu bu zaman kadar bekletmemdeki amaç terapinin etkisinden emin olmak istememdi. Bu yolculuğa başladığımda ürkek, kendisi olmaktan korkan, sadece hayatını devam ettiren ama yaşamayan, birçok problemle baş etmek zorunda kalan biriydim ve tüm bu durumlarla ne yapacağını bilmez bir haldeydim. Şu an bulunduğum noktada ise meslek hayatımı değiştirdim, asla yapamam dediğim bir çok şeyi yapabilir hale geldim, kendimle iletişim kurdum, kendimi ve isteklerimi tanıdım. Bu yazdıklarımı zor durumdaki bir danışanın terapistini yüceltmesi olarak görmenizi istemem. Serap Hanım doğaüstü güçlere sahip değil. Ama bazen doğaüstü olmayan şeyler doğaüstü etkiler bırakır. Şefkat gibi, koşulsuz sevgi gibi, kabul gibi... Seanslarımız bitti ama etkileri bitmedi. Hala geliştiğimi görebiliyorum. Çünkü orada bir problemi çözmeyi değil problemlere karşı nasıl durmam gerektiğini öğrendim. Güçlüklerin üstüne gitmeyi ve kendim olabilmeyi. Minnettarım..
ha...a
Serap hanim ile terapiye basladigimiz andan itibaren her sey daha da güzel oluyor. Umarim uzun süre devam ederiz. Cok tesekkür ediyorum
es...
Serap Hanım ile karşılaşmış, tanışmış olmak benim için çok kıymetli. Boşanma sürecinde çocuğuma yaklaşımıö ve süreci olabildiğince az hasarla yönetmek üzere çalışmaya başladık. Serap Hanım sadece iki seansta bile büyük fark yarattı hayatımızda. Plansız bir şekilde hayatıma giren bebeğime bakış açımın değişmesi, içinde bulunduğum sürecin olumlu olumsuz tarafları hakkında ciddi farkındalıklar kazanmama rehberlik etti. Daha ikinci seansta kendimi çok şanslı hissetmeye başladım. Kendisine çok teşekkür ederim.
Hasta
Oğlumun okula gitmek istememe, kardeş sonrası agresiflik sıkıntıları vardı ama Serap Hanım la çözüm bulduk. Şuan herşey yolunda. Teşekkür ederiz.
s....y
Serap Hanım mesleğinde çok iyi olduğu gibi insan olarak da çok iyi çok sıcakkanlı bir terapist.Kendisini çok seviyoruz.Sayesinde hayatımızı zorlaştıran olumsuzlukların üstesinden geleceğiz.
Arkadaşım tavsiyesi ile başvurdum kendisine. İlk defa bir pedagog ile görüşme sağladım. Hem kendim için hemde oğlum içim çok güzel tavsiyeler verdi bize. Çok büyük kaygılarım vardı ama hepsi görüşme sonrası kayboldu. Çok güleryüzlü enerjik biri tavsiye ederim...
Serap Karaöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serap Karaöz, Psikoloji. Size Serap Karaöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Dikkat Testleri, Aile Çiz Testi, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Çocuklarda Uyku Problemleri.
Serap Karaöz adresi nerede?Serap Karaöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Damlar Mah. Kocaorman Cad. No :143 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serap Karaöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Serap Karaöz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Serap Karaöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serap Karaöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Serap Karaöz hangi dilleri konuşuyor?Serap Karaöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serap Karaöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serap Karaöz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serap Karaöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Serap Karaöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serap Karaöz hangi sigortaları kabul ediyor?Serap Karaöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar