Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım
ha...l
HASTALIGIM SÜRESİNDE BANA VE AİLEME YAKLAŞIM TARZI SONDERECE MÜKEMMELDİ, KENDİSİNE SONDERECE GÜVENİYORUM , İCİM RAAHT OLARAK TEDAVİM BAŞARIYLA SONUCLANDI
ha...y
serap hanım alanında uzman ne yaptığını bilen hastanın tedavi sürecinde çok ince detaylarına vakıf olan bir hekimlik ruhuyla görevini aksatmadan yerine getiriyor.radyoterapi yanında sanki pisikoterapist gibi hastasıyla bağ kurabilme yeteneğine sahip.teşekkürler serap hocam.
er...n
Hastalarına ve hasta yakınlarına yakın ilgisinden ve sıcakkanlılığından dolayı kendisine buradan da teşekkür ediyorum.
nu...r
serap hanım sayesınde babamın hastalığını yenecegine inanıyoruz tedavimiz hala devam etmekte serap hanımın güleryüzü bizi bu hastalıkla mücadele ederek yenecegımızı umutlandırdı sızı ıykı tanımısız hasta ile diyaloğunun iyi olması hastayı motife etmesi açısından kendisine tesekkür ediyoruz
Serap Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serap Korkmaz, Radyasyon Onkolojisi.
Serap Korkmaz adresi nerede?Serap Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serap Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serap Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serap Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serap Korkmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serap Korkmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serap Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Serap Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyasyon Onkologları
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
İlkadım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Radyasyon Onkologları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Radyasyon Onkologları