Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
ha...
10 haftalık hamileyim, kanamam vardı acile gittik. Kendisi nöbetçi doktordu sanırım. Hemşire doktorumla konuşup ilaç verecekti. Ancak biz tam giderken Serap Hanım tatlı bir dille bizi çağırdı, kendi odasını açtırıp ultrasonla muayene etti. Üstelik böyle bir şey yapması görevi değildi. O nasıl tatlı bir dil, nasıl motive etmek, moral vermek, nasıl canayakınlık! İşte dedim 25 yaşındayım ilk defa gerçek bir doktor görüyorum. Mesleğini çok sevdiği o kadar belli ki... Allah ondan razı olsun, verdiği moral sayesinde belki de bebeğim de ben de çok iyiyiz Allah a şükürler olsun. Allah böyle doktorlar versin güzel ülkemize... Çok sağ olsun, her dileği hayırla gerçekleşsin inşallah...
su....
5 buçuk aydır gidiyorum çok ilgili hiç bir detayı atlamıyor her ultrason muayenesinde bebeğin gelişimi ile alakalı beni bilgilendiriyor kesinlikle muhteşem bir doktor moral motive etmesi çok güzel bir şey bir kesinlikle tavsiye ediyorum
Serap Polat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serap Polat, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Serap Polat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Cinsel Terapi, Robotik Cerrahi.
Serap Polat adresi nerede?Serap Polat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Ata Caddesi Kat:1 No:15 Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serap Polat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serap Polat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serap Polat hangi dilleri konuşuyor?Serap Polat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serap Polat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serap Polat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serap Polat hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Serap Polat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serap Polat hangi sigortaları kabul ediyor?Serap Polat, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Serap Polat ile iletişime geçmenizi öneririz.