Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Hipnoz
Sanat Terapisi
Carpe Diem Psikoloji
Serap Hanım'a hem kişisel başvuruda hem de kızımla ilgili görüşmelerimiz oldu. Hem kızıma hem de bana danışmalık yaptı. Yönlendirmeleri ve fikir beyanlarından memnunum. Aydınlatıcı oldu. Belirlediği fikirleri tavsiyeleri kullanıyoruz. Kitap tavsiyeleri oldu. Fazlasıyla faydalandık. İşini baştan savma yapmadığından gönül rahatlığıyla eminim. Her görüşmemizde gayet samimi bir şekilde işinden dolayı değil de onun insanlık vazifesiymiş gibi yaklaşımı oldu. Bu yönden de memnun kaldık ve hala bazı problemlerde dönüş yapabiliyorum kendisine. Benim üzerimde artı etkileri oldu. Karşılaştığımız problemlerin büyük bir çoğunluğunu hallettik. Diğer danışanlara da tavsiye ederim kendisini.
k.....
Memnun kaldık kendisinden. Tesafüden gitmitşik. Yaklaşımı güzeldi. Oğlum içine kapanıktı daha sonra sonuç aldık. Şu an iyi insanlarla rahat iletişim kurabiliyor. Başka bir yere geçtiği için durdurduk Eylül ayından tekrar başlıyacağız. Takibi ve yönlendirmesinde memnun kaldık. Herkese de tavsiye ederiz.
Biz çok memnunduk. Çok iyi sonuçlar aldık kendisinden.Serap Hanım'a çok şey borçluyuz. Destek almak için başvurdum. Tesadüfen tanıştık ama her görüştüğümüzde iyi ki tanımışım kendisini dedim. Sükuneti ve kişiyle görüştüğü zaman tarafsız. Sıkıntılarımızı konuşurken yanlı olmadı. Hatalarımızı söyledi. Doğru bildiğimiz yanlışları gördük sayesinde. Oğlumun üzerinde çok etkileri oldu. Oğlum için gelmez diye düşünürken kapalı o da arkasında bensiz durmaz derken hiç kimseyle baş başa kalmazken Serap Hanım'la çok iyi diyalog kurdu. Süreç bitince de Serap Hanım'a gitmek istedi. Bizim üzerimizde çok olumlu yönleri oldu. Kendisine çok şey borçluyuz. Kesinlikle herkese tavsiye ederiz.
Serap Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serap Şimşek, Psikoloji. Size Serap Şimşek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Sanat Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Randevu, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Hipnoz.
Serap Şimşek adresi nerede?Serap Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı, Öndül Elit Offices, No:44, K:3 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serap Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serap Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serap Şimşek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serap Şimşek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serap Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serap Şimşek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serap Şimşek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serap Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Serap Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar