Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Eşimin hastalığı esnasında servisine yattığı günden taburcu edildiği güne kadar gösterdiği ilgi , güler yüzlü tutum ve davranışları için sonsuz teşekkürler.Tedavimiz sırasında sizinle karşılaştığımız için gerçekten çok şanslıyız.

Doktorumuz Serap hanım, hastamızla yakından ilgilenerek hastalığın durumu ve tedavi süreci hakkında sürekli olarak bizleri bilgilendirmiş, güler yüzlü tavrıyla içimizi rahatlatmıştır. Konusuna oldukça hakim bu hanım efendiye güvenebilirsiniz.

Y

Eşim Yılmaz İZMİRLİ medical park hastanesinde kontrol anında enfeksiyon kaptırılmıştır. Bir buçuk ayın sonunda yaşanan sıkıntılardan sonra uzman doktor Serap URAL tarafından onbeş günlük enfeksiyon tedavisi sonucunda sağlığına kavuşmuştur .Doktor hanıma çok teşekkür ederiz ayrıca gösterdiği ilgi sevgi dolu davranışı da bizleri memnun etmiştir. Tüm doktorlarımıza örnek olması dileğiyle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Melek İZMİRLİ
28.12.2013

dokrorumuz her gelen hastaya özel ilgi alak göstermesi psikolojık olarak tedavi oluyor görevini en iyi yapan doktor ödülü olsa be doktorumu tavsiye ederdim.

Profili düzenle veya yönet