Ortakent,Müskebi Mah. Çınar Sok. No 5 C Blok 3, Muğla
Doç. Dr. Serap Yaltı Muayenehanesi
Hasta
Serap hanım , rahim alma ameliyatımı gerçektirdi. Öncesi ve sonrası süreçlerde, teknik ve psikolojik destek verdi. Güvenle kendinizi emanet edebilirsiniz.
mü...u
Serap Hocam her muayeneye koşa koşa gideceğiniz,güleryüzlülüğüyle,anne şefkati,abla sevgisiyle sizi sarıp sarmalayan,her kontrolünde tüm detayları ile süreç hakkında şahane bilgiler veren,doğuma tüm endişelerden uzak,gözünüz kapalı gireceğiniz( ki beni o kadar rahatlattı ki alelacele ama çokça güle oynaya girdik doğuma)doğum sonrasında çok özlemden ziyaret etmek için hep bir bahane bulacağınız,hayatınızda hep en güzel yerde var olan can hekim İyi ki kesişti yollarımız,iyi ki bu mucizevi süreci sizinle geçirdik,iyi ki varsınız
ka...
Serap hanım çok iyi ve güler yüzlü bir doktor düşük riski nedeniyle kendisine gittim ve hemen uyguladığı tedaviyle söyledikleriyle beni inanılmaz rahatlattı suan 3 aylik hamileyim kendisine sonsuz teşekkür ediyorum ve hamilelik sürecimin tamamlayana kadar kendisini sık sık görmek istiyorum iyiki var
r....k
Serap Hanım tatlı dilli bir doktor Gerekli tahlil ve testlerin nedenlerini hastalarına anlatarak istiyor yaptırıp yaptırmama kararını onlara bırakıyor Her aradığımda cevap veriyo Randevu alma konusunda bir sıkıntı yaşamadım deneyimli olduğu her halinden belli Hiçbir şikayetimi kulak ardı etmiyor Geçen seferki acı tecrübemden sonra böyle bir doktora rastlamam benim için büyük bir şans Umarım bu sefer hamileliğim bebeğimi kucağıma almakla biter
es...g
Serap Hanım güler yüzlü ve oldukça ilgiliydi. Gerek yönlendirmeleri gerek gebelik takip sürecinden oldukça memnun kaldık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
z ...z
İdrar yolu ve daha önce mantar enfeksiyonu için gitmiştim.İletişim ve ilgi harika.Tedavi süreci çok çok hızlı.Teşekkürler
Genel muayene.Bir konu üzerinde ters giden bir durum olup olmadığını saptamak için ve çok ama çok teşekkür ediyorum
g....b
Hamile kalmadığım için gittim. Detaylı bir şekilde herşeyi anlattı. Kendisine teşekkürler samimi olduğu için. Tedavi sürecimi onunla tamamlayacağım.
ze...n
Trombofoli testini doktorumun tavsiyesiyle yaptırdım (bu arada ilk hamileliğim) ne olduğunu bile bilmiyordum iyiki yaptırmışım ki önlem alabildik. Gayet planlı ve tertipli gidiyoruz, ben zaten çok detaycı bir kişiliğe sahibim bu yüzden birbirimiz ile uyuşmamız beni çok mutlu etti
Serap hanıma tavsiye üzerine ilk gidişimdi.
Özellikle fonksiyonel tıp alanındaki uygulamalar hakkında bilgi almak istiyordum. Çok detaylı geçmiş bilgilerimi aldıktan sonra muayenesini yapıp reçetemi yazdı. Bu süreçte her aşamada detaylı bilgi verip, sorularımı yanıtladı. İlk görüşmede ilgi ve bilgisi ile tereddütsüz güven duymamı sağladı. Menopoz sonrası dönemdeki yaşam kalitemi artırmak için en kısa zamanda ilgili ön tetkikleri yaptırıp tekrar gideceğim. Tavsiye ederim, yanılmazsınız.
Hocamıza tekrar teşekkür ederim.
Serap Yaltı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serap Yaltı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Serap Yaltı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Serap Yaltı adresi nerede?Serap Yaltı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ortakent,Müskebi Mah. Çınar Sok. No 5 C Blok 3 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serap Yaltı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serap Yaltı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serap Yaltı hangi dilleri konuşuyor?Serap Yaltı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serap Yaltı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serap Yaltı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serap Yaltı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serap Yaltı hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Serap Yaltı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.