Kültür mahallesi Ümran Baradan Sokak no 4 Daire 4, Konak, İzmir

Alzheimer Testi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 6 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

ALGI PSİKOLOJİ

Girne Amerikan Üniversitesi Psikoloji bölümünden üstün başarı ile mezun oldu. Üniversite eğitimi devam ederken Antalya Manavgat Devlet Hastanesi' nde stajyer psikolog olarak çalıştı. Ulusal Disiplinler arası Çocuk Sempozyumuna katıldı. Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, İçsel Aile Sistemleri Terapisi, Cinsel Terapi, Aile Danışmanlığı, Çift Terapisi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Gottman Çift Terapisi, Stratejik Aile Terapisi, Kliniksel Görüşme Teknikleri, Resim Analizi ve Çocuk Değerlendirme Testleri eğitimlerini tamamladı. İzmir'de kurucusu olduğu Algı psikoloji ve Danışma merkezinde aktif olarak hizmet vermekte. Özellikle Ergen ve Yetişkinlerle çalışmaktadır.
UZMANLIK ALANLARI:
-Evlilik ve Çift Terapisi
 Aldatma
 Evlilikte İletişim Sorunları
 Güven Problemleri
 Kıskançlık Sorunları
 Boşanma ve ayrılma öncesi danışmanlık
 Uyum sorunları
 Evlilik öncesinde ve sonrasında yaşanan kaygı ve sorunlar

-Aile Danışmanlığı
 Tek ebeveynli ailelerde ortaya çıkan sorunlar
 İlaç ve alkol bağımlılığına bağlı olarak gelişen ailede yaşanan problemler
 Aile kaynaklı çocuklarda ortaya çıkan sorunlar ,
 Yaşlılara bakım verme konusunda karşılaşılan zorluklar
 Öfkenin ailelere etkisi
 Üvey ebeveynlik
 Anne, baba ve çocuk iletişimi
 Boşanma sürecinde çocuklara yaklaşım
-Travma Sonrası Stres Bozukluğu
-Yeme Bozukluğu
-Kişilik Bozuklukları

Konum: ALGI PSİKOLOJİ Bireysel Terapi

İş yerinde yaşadığım mobing ve kaygı bozukluğum üzerine Serap hanımla tanıştım. Arkadaşımda daha önce Serap hanıma gitmişti ve o tavsiye etmişti. Emdr terapisinin farklı protokolleri ile de çalıştık. Baştan itibaren tüm süreci profesyonelce yönetti Serap hanım. Benim kaygılarımın sebeplerini çözümlerini öğrenmeme fark etmemi sağladı. Hayatımda sadece kaygılarımı değil birçok yerdeki problemlerimi gördüm ve bütüncül olarak kendimi iyileştirdim. Serap hanımın desteği çok büyük oldu. İşinde çok başarılı ve samimi güler yüzlü güvenilir biri. Seanslarımdan beklediğimin üzerinde bir geri dönüş aldım arkadaşlarıma da tavsiye ettim

I
Konum: ALGI PSİKOLOJİ Randevu

Hayatımda en dipte hissettiğim dönemde artık çıkış yolu bulamıyor ve hayattan elimi ayağımı çekmiş durumda bir arayışa girdim. İleri derecede depresyon yaşıyordum. Evliliğimd aldatıldım ve yakın bir dönemde de ailemden birini kaybetmiştim. Sadece kendimi sürece bıraktım. İlk başta Serap hanımın güler yüzü ve yaşadığım sorunlar hakkındaki bilgisi beni güvende hissettirdi. Çok farklı bir bakış açısı vardı. Hiç kimseyle paylaşamadığım şeyleri bile kendisiyle paylaşabilecek kadar güven duydum. Mesleğini çok iyi yapıyor. Sadece psikolog olarak değil bana hem dayanak hem sanki bir arkadaş gibi geldi. Hiç yargılandığını hissetmedim aksine bana insan olduğumu da hatırlattı. Ben özellikle görüşümü eklemek istedim çünkü benim gibi hisseden bir çok insan varsa onlara da ışık olsun istedim. Kendisinden çok memnunum keşke sürecimin her detayını buraya yazabilsem. Kendimi daha güçlü daha özgüvenli ve yaşamaya değer hissediyorum

Konum: ALGI PSİKOLOJİ Bireysel Terapi

Serap hanımla tanışana kadar depresyon ve panik ataklarımın asla biteceğini düşünmüyordum. Dipsiz bir kuyuda ordan oraya gidiyordum. Emdr terapisi çalıştık hiç umudum yokken Serap hanımın enerjisi verdiği güven denemeye değer olduğunu düşündürdü. Mesleğinde çok başarılı biri. Her seansımı iple çektim. Terapi sürecinde zorlu geçti çünkü bilmek ayrı kabul etmek ayrıymış. Benim hayatıma çok iyi geldi süreçle ilgili önyargılarımda kırıldı. Babamın kaybından sonra gitme kararı almıştım yas sürecime de ilaç gibi geldi.

Konum: ALGI PSİKOLOJİ Aile Terapisi

Serap hanım hayatıma gerçekten en zor dönemlerinden biri dediğim zamanlarda dokundu. Danışanının sorunlarını en ince detaylarıyla ele alan ve hiçbir boşluk bırakmayan , oldukça nazik ve samimi gönül bağı kurduğum icten bir insan. Şuan hala iyileşiyorum Serap hanımla yolculuğumuz devam ediyor herşey harika :)

Ç
Konum: ALGI PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Serap hanımla sürecimizin sonuna geldik. Sürecimle ilgili deneyimlerimi paylaşmak istedim. Hem ilişkimle hemde kendimle ilgili yaşadığım kaygı sorunlarım üzerine başvurdum. Yorumlarla buldum kendisini. Nasıl anlaşılacağım nerden başlayacağım derken Serap hanım zaten işe çoktan el atmıştı. Aşırı fedakarlıklarım, yaşadığım korkularım hepsini güvenle anlatabildim. Yargılanmadım ve hep anlaşıldığımı hissettim. İlk seanstan itibaren hep profesyonelce yönetti sürecimizi. Bedensel belirtilerimde vardı duygularımı yönetmeyi, sağlıklı iletişim kurmayı ve kaçtığım birçok şeyi sevgiyle kucaklamamı sağladı. Hep destekti sürecinde hiç yalnız hissetmedim. Emdr terapisinde Avrupa akredite olduğunu da öğrendim bu benim için çok önemliydi. Doğru yerde olduğumu hep hissettim. Kendimi tanıdığım düşünüyordum her şeyi yaptığımı ilişkilerimde aslında terapi sürecimde gerçeklerin neler olduğunu gördüm. Bazen insan bakar ama görmezmiş bunu deneyimledim. Gönül rahatlığıyla çevremdeki herkese tavsiye ettim

Konum: ALGI PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Serap hanıma hayvan fobim üzerine başvuru yaptım. Emdr terapisiyle aslında korktuğum şeylerin sadece simgeden ibaret olduğunu fark ettim. Olaylara bakış açısı yaklaşımı bana çok büyük bir farklılık sağladı. Çocuklukta yaşamış olduğum olayların beni o yaşlarda zorlayan şeylerin hayatıma etkisini o zamana kadar hiç düşünmemiştim. Şimdi geçmişteki travmatik anılara çalışıyoruz. Ben kendimi çok kökten iyileştirmeye başladığımı düşünüyorum. Serap hanımın bu süreçte samimiyeti, bilgisi ve biricik gibi hissettirmesi benim kendimi iyileştirme sürecime de büyük katkı sağladı. Sürecim beklentimin üstünde geçiyor

I
Konum: ALGI PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Daha önce de bir çok psikoloğa gittim Serap hanımla götürdüğümüz süreç en verim aldığımda diyebilirim. Yorumlara bakarak gitmiştim kendisini araştırdım aldığı eğitimlere baktım, Avrupa akreditasyon sürecinde olduğunu da biliyordum. Emdr terapisiyle kaygı bozukluğuma ve özgüvenle ilgili sorunlar yaşıyordum onun için gittim işinde iyi biri

T
Konum: ALGI PSİKOLOJİ Çift Terapisi

Eşimle yaşadığımız sorunlarla ilgili Serap hanıma gittik. Kendisini internetten araştırdım, bi süredirde takip ediyordum, çift terapisi için çok detaylı araştırma yaptım çünkü bizim için atılan son kurşun gibiydi. Boşanma sürecine girmek üzereydik. Aile içi tartışmalar, sınırların aşılması, iletişimde saygı sorunları ve daha kronik hale gelmiş sorunlarımızda vardı. Yaklaşık 6 ay düzenli gittik Serap hanıma. Bize hep eşit davrandı. Dürüst ve güvenilir biri. Hala sürecimiz devam ediyor ama en çok yararı 13 aylık bebeğimiz gördü diyebilirim. Hem kendimiz hemde çocuğumuz için çok güzel bilgiler edindik ve değişimler yaptık. Herkes kendi davranışın sorumluluğunu aldı. Eşimde bende ayrılmak değilde iyi bir ilişkide olmak istiyormuşuz, sadece önümüzdeki enkazı kaldırmamız lazımmış. Eşimle de güzel bir bağ kuruldu. Devamını getirememe korkusu vardı içimde ama Serap hanım çok samimi ve güler yüzlü biri mesleğinde de çok iyi olduğunuz deneyimleyerek öğrendik. İyi ki hayatımıza girmişsiniz

Konum: ALGI PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Henüz terapinin başında olmamıza rağmen, işinde çok iyi bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Danışana sorduğu sorular ve yaklaşımı çok iyi. Yargılandığını,yanlış anlaşıldığını düşünmeden böyle bir süreci yürütebilmek iyi hissettiriyor. Devam etmeyi düşünüyorum.

Konum: ALGI PSİKOLOJİ Duygu Odaklı Terapi (EFT)

Güvensizlik ve değersizlik hissim ile başa çıkmam konusundaki önerileri, kendimin farkındalığına varmam konusundaki desteği ile çok daha özgüvenliyim. Güler yüzlü titiz hasta takibini aksatmayan hastalarının kendisi için önemli olduğunu hissettiren bir Dr. Serap hanım.