Yeni Batı, 2385. Sk. No:22,, Yenimahalle, Ankara
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ses Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
KONGRE / SEMİNER / EĞİTİMLER
Ergen Yetişkin Kekemeliğinde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım ve Exposure Eğitimi’ , Uzm. Dkt. Veysel Kızılboğa-Uzm. Psk. Dan. Mahmut Kızılboğa
Pediatrik Yeme Bozukluğunda DIR Bakış Açısı , Uzm. Dkt. Çiğdem Ergül
İşitme Yetersizliği ve Gelişimsel Yetersizliklerde Dil ve İşitsel Müdahale Programı, Sesime Gel, Uzm Dkt. Nazlı YILDIRAN AKBAŞ
Floortime 101, Kemal COLAY- Tuğçe TELCİOĞLU
Müzik Terapisi, Prof. Dr. Şükrü TORUN
TEDİL(Türkçe Erken Dil Gelişimi Testi) Uygulama ve Puanlama Eğitimi, Kullanım Sertifikası
Boğaziçi Üniversitesi II. Nörobilim Günleri
VOICE ISTANBUL 2022
Dil ve Konuşma Terapistleri İçin Temel Şan Eğitimi
Kekemelik Terapilerinde Kızılboğa Modeli: Tanıdan Terapiye Exposure Süreci, Uzm. Dkt. Veysel KIZILBOĞA- Uzm. Psk. Danışman Mahmut KIZILBOĞA
Dil ve Konuşma Bozukluklarında Bilişsel Davranışçı Yaklaşımın Kullanılması: Temel Kavramlar, Dr. Öğr. Üyesi M. Emrah Cangi
Otizm ve Spektrum Bozukluğunda Oyun ve Dil Gelişimi Tanıdan Terapiye
Afazide Bilişsel Beceriler: Değerlendirmeden Terapiye, Öğr. Üyesi Özlem OĞUZ
I. Ulusal DKT Öğrenci Kongresi
II. Ulusal DKT Öğrenci Kongresi
Diksiyon ve Hitabet Eğitimi
Beden Dili Eğitimi
n...
Kızımın konuşmasında gecikme vardı, takip ettiğimiz doktor dil terapisti önerdi.
İnternette araştırmaya başladım ve doktor takviminde Seray Hanım'ın yorumlarını gördüm ve randevu oluşturduk.
Seray Hanım o kadar sevecen yaklaştı ki kızıma, her hafta gitmek için can atıyordu. Konuşmasında kısa sürede belirgin bir şekilde düzelme oluştu. Sabırla, sevecenliğiyle, bilgisiyle, ilgisiyle kızımın konuşmasında, cümle kurmasında bize çok faydası oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş.
n....)
Kızımın konuşma gecikmesi sorunu vardı. Bu sebepten dolayı kendisine başvurdum. Çok memnun kaldım kendisinden. 1 yıl seans aldık. Her şey yolunda. İletişimi kuvvetlendi. Kelimelerle ilgili hiçbir sıkıntısı kalmadı. Seray Hanım çok ilgili bir uzman. Her dersin sonunda çalışmamız için belge veriyor. Tüm süreçten verim aldık.
c....)
Hocamız gayet bilgili, özverili bir şekilde çalışıyor. Danışanlarıyla irtibatı gerçekten iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Çocuğum için yaklaşık 6 aydır devam ediyoruz, hâlâ sürecimiz devam ediyor. Odaklanmada sıkıntıları vardı, ciddi anlamda gelişmeler katetti. Yakın zamanda yaşadığı travma neticesinde konuşmasında sıkıntı vardı. Çok heyecanlandığında kekeliyordu, bu durum hakkında düşüş yaşandı. Özellikle çocuklardaki kekemelik olayına bilimsel yöntemlerle yaklaşıyor.
a...
Seray öğretmenimizle yaklaşık 1 buçuk yılımız geçti. Aşağı yukarı özel eğitimde tanıştım. İkizlerim var ve onların dil gelişiminde problem vardı, bu problemlerin çoğunu Seray Hanım'la aştık. Kendisi çok güler yüzlü, anlayışlı ve sevgi dolu. Bu durum her şeyden önce çocuklara pozitif yansıma yapıyor çünkü özel eğitimli öğrenciler hırçın olabiliyorlar, ama bizim için çok kolay oldu çünkü çocuk dilinden anlayan, onlara ödül veren, sarılan ve seven bir öğretmen vardı. Her zaman vaktinde sınıfında olan, dil gelişimi konusunda uzmanlaşmış, dudak ve ağız içi hareketlerini profesyonelce kullanan ve biz velilere de öğreten çok kıymetli emeği olan bir öğretmendi. Zaten Seray Hocamızın dersine bir kere giren bırakmak istemez.
r....)
Seray Hoca'dan oğlum için dil terapi eğitimi almıştık. Biz gayet memnun kaldık. İlgili, sevecen, güler yüzlü bir öğretmenimizdi. Kendisinden memnunuz. Yaklaşık 2 ay görüşme sağladık. Dil hareketlerinde sıkıntımız vardı, salya gibi bir şey geliyordu durdu. Yüz ifadesinde taklit becerilerinde gelişme oldu. Sevdiğimiz bir öğretmenimizdi.
Seray hocamıza oğlum bazı harfleri söyleyemediği için başvurmuştuk seray hocamızın sabrı yardımseverliği işine olan sevgisi sayesinde çok kısa sürede aksiyon aldık bu bizi çok mutlu etti.iyiki karşılaşmışız hocamızla.
m...
Seray Hanım'la Eylül 2022 yılında özel eğitim merkezi aracılığıyla tanışmıştık . Oğlum poyrazın artikulasyon bozukluğu vardı Seray Hanım o günden 2024 Şubat ayına kadar oğlumla ilgilendi 13 harfe yakın sorunu vardı oğlumun hatta dil bağı vardı ameliyat olmuştu ama R harfini çıkartamıyordu Seray Hanım çok yardımcı oldu sayesinde çok yol katettik poyraz hiç sıkılmadan derslere katılıyordu öğretmenini sevdiği için sadece ders değil onunla oyun da oynayarak eğitim verdi kendisinden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
h...
Seray Çelik hocamız ile ilk tanıştığımız günden bugüne dek çok memnunuz. Çocuğumuz ile gerek bizim ile kurduğu iletişim gayet başarılı. Çok iyi ilerleme kaydettik. Biz gecikmiş konuşma olarak başvurduk. Kendisi bu yolda takip edilebilecek en doğru hocalardan bir tanesi.
ö...
Uzmanımıza sosyal medya hesabından ulaştık. 6 yaşındaki oğlumuz için dil terapisi dersleri alıyoruz. Başladığımız günden itibaren hiçbir sorun veya sıkıntı yaşamadık. Kendisi çocuklara nasıl davranacağını bilen, çocukları seven, güler yüzlü ve çok ilgili bir kişi. Oğlumuz da çok seviyor, gitmek için adeta can atıyor. Çok memnunuz ve herkese tavsiye ederiz.
m...
Seray hocam ile özel eğitim kurumunda tanıştık. Kendisi oğlumun öğretmeni. Oğlum iki senedir kendisinden eğitim alıyor. Seray hocam hayatımıza o kadar güzel dokunuşlar yaptı ki; derdimizle dertlenen harika bir insan. Oğlumun sadece dil ve konuşma gelişimiyle değil, psikolojisiyle de yakından ilgilendi. Eğitimini oğlumun psikolojik durumuna göre şekillendirdi. Ve oğlum sadece konuşmasını değil; insanlarla iletişimini, kime nasıl hitap etmesi gerektiğini, kendisini nasıl açıklayabileceğini de öğrendi. Seray hocam bir öğretmenden önce insani özellikleri çok iyi gelişmiş, mükemmel biri. Eğitim sürecimiz de kusursuz ilerledi. Ne yazsam az kalır hocam için. Kendisiyle yolumuz kesiştiği için mutluyum.
Seray Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seray Çelik, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Seray Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Oyun Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Seray Çelik adresi nerede?Seray Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Batı, 2385. Sk. No:22, Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seray Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seray Çelik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seray Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seray Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Seray Çelik hangi dilleri konuşuyor?Seray Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seray Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seray Çelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seray Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Seray Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seray Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Seray Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.