n ...
Genel vücut ağrılarım ve topuk dikenim sayesinde geçti herkese tavsiye ederim
se...z
Yıllardır süren sırt ve boyun ağrılarım için Seray hanım ile gittiğim klinikte tanıştık.Tedavi sürecine yaklaşık 1 yıl önce başladık.Tedavi boyunca iletişimi hayatıma nasıl devam etmem gerektiğini evde yapmam gereken egzersizleri anlatarak tedavinin başarıya ulaşmasını sağladı.Danışanlarına içten ve sevecen yaklaşımı tedavi süresince moral verici konuşmaları beni çok motive etti.Ağrısız hayat gerçekten çok güzelmiş.Seray hanıma bu süreçte gösterdiği yakın ilgiden çok memnun kaldım.Başarısının artarak devam etmesini diliyorum.
öz...n
Yıllardır çektiğim omuz boyun ağrısı şikayetlerimle geldiğim klinikte ilk seansta ağrılarım ciddi azalma oldu şu an 5 seanstayım ağrılarım tamamen geçti elhamdülillah
uğ....
Başlamış olduğum ilk günden itibaren ekip olarak çok etkili tedavi yöntemleri sayesinde bel fıtığı ile ilgili sorunlarımı tamamen çözmüştük. Duruş bozukluğu ile ilgili sorunlarımda ise hocamın önerdiği egzersizlerle birlikte büyük aşama kaydettik. Özellikle Seray Hocamın yaklaşımı ve yönlendirmeleri gerçekten çok çözüm üreticiydi.
c.....
Uzun süreli ve yoğun olarak bilgisayarda çalışma yaptığım için duruş bozukluğundan kaynaklı sırt ve boyun fıtığı oluşmuştu bende. Bugün klinikte 15. Seansım bitti. Seray hanımın çabaları sayesinde iki büklüm geldiğim yerden sağlıklı bir şekilde çıkıyorum. Benim iyileşmem için gösterdiği sabır,ilgi,alaka üst seviyedeydi. İyi ki varsınız....
ü....ç
Seray Hanımla bel ve diz agrilarim icin basladigimiz 20 seanslık tedavimin sonuna geldik. Bel ağrılarım yüzünden her gün ağrı kesici kullanmak zorunda kalirken 5. seanstan itibaren ilac kullanmadigimi farkettim. Ameliyatin kıyısından dönmeme vesile olan ve tedavi sürecim boyunca tum sorularıma guler yüzlülüğüyle cevap veren Seray Hanıma çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki tedavi sürecimde de beraber devam edeceğiz insAllah.
Öğretmen olduğum için sürekli tekrarlayan bel ve boyun ağrılarımdan Seray hanım sayesinde kurtuldum. Yerinde tedavi yöntemleri, ilgisi ve güleryüzü için kendisine çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla tedavinizi olabileceğiniz ilgili, kendini yetiştirmiş birisi. Kurum temiz ve kullanışlı.
Uzun zamandır yaşadığım sırt ve boyun ağrılarım vardı. Seray hocamın uyguladığı tedaviyle öğrettiği egzersizlerle birlikte ağrılarım ciddi şekilde azaldı ve yaşam kalitem arttı. Ağrılarımla ilgili sorduğum bütün soruları güleryüzle cevapladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
ka....
Kendimi bildim bileli devam diz ağrımı Seray Hanımın tedavisi sayesinde çözdük ayrıca çok güler yüzlü ve ilgiliydi çok memnun kaldım herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
g....ş
Gördüğüm en iyi fizyoterapist. Gerek ilgi alakası olsun, gerekse alanında ki bilgileri açısından başarılı genç bir fizyoterapist. Onun sayesinde bel ağrılarım sonlandı. Buradan kendisine tekrardan çok teşekkür ederim.
Seray Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seray Demir, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
Seray Demir adresi nerede?Seray Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez mahallesi Ankara Kara yolu caddesi üzülmez iş merkezi no:127 kat:3 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seray Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seray Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seray Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seray Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seray Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seray Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Seray Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler