2013 senesinde Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavına (DUS) girerek Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji A.D.'yi kazandı. 2013-2017 yılları arasında burada araştırma görevlisi unvanı ile görev yaptı ve uzmanlık eğitimi sürecinde yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli kongrelere ve sunumlara katıldı.
2017 senesinde 'İnterdental Pembe Estetiğin Yapılandırılmasında Hyaluronik Asit Kullanımının Etkisi' başlıklı tez çalışmasını sunup, uzmanlık sınavında başarılı olmuş ve 'Periodontoloji Uzmanı' unvanına hak kazanmıştır. 2017 yılından itibaren Adana'da özel sektörde hastalarına hizmet vermektedir.
- Diş eti çekilmeleri
- Diş ve Diş eti hastalıkları
- Diş eti iltihabı
- Gingivitis
- Diş Eti Kanaması
Periodontoloji Randevusu
Aven Cadde altı, Belediye Evleri, Türkmenbaşı Blv. no:75/B zemin kat, 01160 Çukurova/Adana, Adana
20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Seray Keçeli Onat Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Horlama Apareyi
Seray Keçeli Onat Kliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Seray Keçeli Onat Kliniği
Aven Cadde altı, Belediye Evleri, Türkmenbaşı Blv. no:75/B zemin kat, 01160 Çukurova/Adana, Çukurova, Adana 01160
- Sigortası olan hastalar
C
ce...
Konu hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Her konuda açıklamaları ile sorularıma cevap bulabildim. Zamanında orada oldum ve beklemeden seansa başladılar.
• Seray Keçeli Onat Kliniği • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
i̇...n
Diş eti iltihabı şikayetiyle muayene için gittiğimizde Hocamızla tanıştık, sabırla şikayetimizi dinledi ve yine sabırla ve sakince uzun uzun tedavi sürecini anlatarak sorularımıza cevap verdi. Gördüğümüz ilgi alaka ve güler yüzden çok memnun kaldık. Ayrıca gayet hijyenik bir klinik, kesinlikle tavsiye ederim.
• Seray Keçeli Onat Kliniği • Periodontoloji Randevusu •
er....
Seray Hanım var olan problemimin çözümünün dışında farketmediğim bir durumu anlatarak nasıl çözüm bulabileceğimi detaylı olarak maketler üzerinde göstererek yeni problemler oluşmasını engellemek için de destek oldu.
Tedavi sürecinden ve sonucundan memnun kaldım.• Seray Keçeli Onat Kliniği • Diş Taşı Temizliği •
C
ci...n
Kanal tedavisi için araştırdım ve Seray Hocayı buldum.
Eli çok hafif ve çok hızlı, yıllarca süren fobimi sayesinde yendim. Çok mmnun kaldım.
Randevular konusunda çok dakik.
• Seray Keçeli Onat Kliniği • Kanal Tedavisi •
ha...
İlgisi bilgisi ile tedavimin her koşulunda yanımda oldu ve elinin hafifliği sayesinde diş fobimi kesinlikle yendim
• Seray Keçeli Onat Kliniği • Cerrahi İmplant •
i̇...d
Seray Hanım'ı çok sevdim. Kendisini internetten araştırıp buldum. İyi ki bulmuşum, çok tatlı, çok güler yüzlü bir uzman. Eli çok hafif. Diş eti kayması şikayeti ile başvurdum, tedavim çok güzel geçti. Daha sonra diş taşı temizliği, 20'lik diş çekimi ve dolgu işlemlerini yaptırdım. On numara 5 yıldız veriyorum ve çok memnunum kendisinden. İşinin ehli bir uzman.
h....)
Annemin dişinde sıkıntı vardı, bu sebepten dolayı başvurdum. İmplant işlemi yapıldı. Tedavisi gayet iyi ve başarılı geçti. Memnun kaldık kendisinden, ilgili bir uzman.
P
p...
Doktorumdan çok memnunum. Diş eti temizliği, diş çekimi, implant, kaplama yaptırdım. Kızımın da dolgu işlemlerini yaptı. Yetkin, titiz, açıklayıcı. Ayrıca eli de çok hafif. Ben de doktorla ilgili yorumlardan dolayı kendisine ulaştım. Çok memnun kaldım. Aile diş hekimimiz oldu kendisi.
bu...t
Saat 17:00 ‘deki randevuma saat 16:50 ‘de gelmiş olmama rağmen içeri girer girmez beni doğrudan işlem koltuğuna yönlendirdi. Şikayetimi sormadı . Sorularım olduğunu söyledim. O şekilde sorabileceğimi söyledi .Cevaplarken elime hastalık adını ve yapılması gereken işlemin isminin yazılı olduğu kagidi ve kartvizitini tutuşturdu . ‘Aklınıza takılan birsey olursa ararsınız.’ dedi . Hastalığım hakkında çok hızlı bir bilgilendirme yaptı ve yine hızlıca diş taşı temizleme işlemine başlamak için girişimde bulundu. Bunu sigorta paketimin karşıladığını söyledi . Ben de işlem yaptırmak istemedim ve saat 17:12 ‘de kendimi beni yolcu etti. Sonrasında yolcu ederken bir cenazesi olduğunu ve bu yüzden hızlı hareket ettiğini itiraf etti . Oysa ben özel sağlık sigortası kendisine yönlendirdiği için genel bir ağız sağlığı kontrolü için gitmiştim . Üstelik ortak bir arkadaşımız olduğunu söyledim . Bu da pek fayda etmedi. Sonuç olarak mesleğinde iyi olduğunu düşünüyorum ama iletişim önemli benim için.
• Seray Keçeli Onat Kliniği • Randevu •
m ...d
Kendi araştırmam sonucu Seray Hanıma gitmeye karar verdim. Kaplamalarımdan duyduğum rahatsızlık nedeniyle görüştük. Aciliyeti olan çekimim yapıldı, süreç devam ediyor. Çekim için vurulan iğneyi bile hissetmedim. Doktor hanım çok hassas, titiz ve başarılı. İlk kez arayıp müdahale sonrası hastasının nasıl olduğunu soran dişçi gördüm. Kendisiyle karşılaştığım için tedavi süreci açısından şimdiden mutlu ve huzurluyum
• Seray Keçeli Onat Kliniği • Diş Çekimi •
Seray Keçeli Onat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seray Keçeli Onat, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Seray Keçeli Onat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Periodontoloji Randevusu, Lezyonlu Kök Kanal Tedavisi, Randevu, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Çocuklarda Yer Tutucular, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Çekimi, Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina, Diş Dolgusu.
Seray Keçeli Onat adresi nerede?Seray Keçeli Onat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aven Cadde altı, Belediye Evleri, Türkmenbaşı Blv. no:75/B zemin kat, 01160 Çukurova/Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seray Keçeli Onat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seray Keçeli Onat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seray Keçeli Onat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seray Keçeli Onat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Seray Keçeli Onat hangi dilleri konuşuyor?Seray Keçeli Onat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seray Keçeli Onat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seray Keçeli Onat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seray Keçeli Onat hakkında ne düşünüyor?Toplam 73 hasta / danışan, Seray Keçeli Onat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seray Keçeli Onat hangi sigortaları kabul ediyor?Seray Keçeli Onat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Yapı Kredi Sigorta, Vakıfbank Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.