Dinamik Psikoterapiler
Projektif Testler
Psikodinamik Psikoterapi
Rorschach Testi
Uzm. Kl. Psk. Seray Tuncer
Seray Hanıma tanıdığım başka bir doktorun önerisi ile ulaştım. Farkında olmadığım birçok detayı görmemi ve kalıcı olarak yaşadıklarıma bakış açımı değiştirmemi sağladı. Düşünce ve duygularımı kağıda dökmemi sağladı, derinlerde unuttuğum anılarımla yüzleşmemi sağladı. Daha önce kuzenime de önerdim. Başkalarına da öneririm kesinlikle.
d...
Seray Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Kendimi tanımak ve anlamak istediğim için terapiye başvurdum. 1,5 yıldır Seray Hanım'la terapi sürecim devam ediyor. Kendime, duygularıma, içsel çatışmalarıma ilişkin ciddi bir farkındalık oluşturduğunu düşünüyorum. Seray Hanım dikkatli ve titiz bir süreç yönetiyor. Bazen haftalar öncesinde söylediğim bir kelimeyi hatırlatıp şaşırtabiliyor, sorularıyla düşündürüyor. Kendisiyle kurduğum iletişimden çok memnunum ve birkaç arkadaşıma tavsiye ettim. Bir arkadaşım düzenli olarak kendisiyle görüşüyor.
s...
Seray Hanım'a arkadaşım önerisiyle ulaştım, kendisiyle seanslarımız yaklaşık 10 aydır devam ediyor. Kaygı bozukluğu ve yineleyen panik ataklar nedeniyle çok sıkıntı yaşıyordun. Onunla tanıştığım dönemde günlük hayatım sürekli aksıyordu, ruh halim depresifti. Seray Hanım'la terapiye başlamak benim için büyük şans oldu. Kendim hakkında, yaşamım hakkında üstüne hiç düşünmediğim birçok şeyi fark ettim sayesinde. Ve en önemlisi artık kaygıyla başa çıkmayı öğrendim. Seray Hanım'ın çok gerçekçi, dikkatli ve samimi bir yaklaşımı var.
ş...
Bilişsel ve davranışsal terapinin hayatımı daha kolaylaştıracağını düşündüğüm için Seray Hoca'ya başvurdum. Şiddetle tavsiye ederim. Sebepler şu şekilde: Empatisi yüksek, güveni ve dayanışması tatmin edici, ayna olma hali, sınırlarını iyi çizmesi, içtenliği, samimiyeti, terapi sırasında danışana gösterdiği konsantrasyon yüksekliği, anlayabilmesi, anlatabilmesi, yön çizmesi, manipüle etmemesi ve danışanına da buna izin vermemesi, aynalaması, anlatılanı size doğru bir şekilde özetlemesi, kendinizi anlamanıza ve zihnimizde pencereler açabilmesi çok verimli ve anlamlı. İhtiyacı olan her kişiye tereddüt etmeden öneririm.
İyi ki yollarımız kesişmiş. Seray Hanım'ın sakin ve anlayışlı yaklaşımı, insana verdiği değer kendimi güvende hissettiriyor, böylece kendimi daha çok rahat açabildim. Anlaşıldığımı her seansta hissettirdi. Kendimi, duygularımı, ilişki yapılarımı tanıma sürecimde bana resmen ayna tuttu. Yaptığı yorumlar gerçekten çok kıymetliydi. Onu tanımak bir şanstı. İçtenlikle tavsiye ediyorum kendisini.
Seray Tuncer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seray Tuncer, Psikoloji. Size Seray Tuncer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Rorschach Testi, Projektif Testler, Online Danışmanlık.
Seray Tuncer adresi nerede?Seray Tuncer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 19 Mayıs Mah. İnönü Cad. No:86/8 Kozyatağı/Kadıköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seray Tuncer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seray Tuncer uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seray Tuncer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seray Tuncer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Seray Tuncer hangi dilleri konuşuyor?Seray Tuncer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seray Tuncer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seray Tuncer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seray Tuncer hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Seray Tuncer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seray Tuncer hangi sigortaları kabul ediyor?Seray Tuncer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu