Kulak Burun Boğaz Randevusu
Koanal Atrezi
Konka Cerrahisi
Kulak Estetiği
Özel Sağlık Hastanesi
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Kısmi Glossektomi
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Robot Destekli Cerrahi
Özel Sağlık Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Yüz Gerdirme
Yüze Yağ Enjeksiyonu
Çene Estetiği
m....t
2021 yılının Ekim ayında rinoplasti ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası burnumun sağ tarafında çökme oldu, nefes alma problemi yaşıyorum, üstelik hiç kanamayan burnum varken ameliyat sonrası burun içinde sürekli kanlanma oluyor. Görüntü olarakta bana gösterilenden çok farklı bi sonuç çıktı ortaya. Bu sorunlar önce geçiştirildi, sonrasındada ilgilenilmedi.
hü...
Kendisine 3 sene önce revizyon burun ameliyatı oldum ve bu ameliyatla birlikte tat ve koku duyularımı büyük oranda kaybettim. Beraberinde burnun sol tarafı gripmişim gibi sürekli tıkalı. Kanat kısmında darlık var. Düzeltmesi için sürekli gidip geldim kendisine ama nafile. Zaten artık mesajlarıma da dönüş yapmıyor. Sonuç itibariyle 3 senedir tıkalı bir burunla yediğimden içtiğimden bir şey anlamadan yaşıyorum bu ameliyata bağlı olarak. Yeni bir ameliyatla düzelir mi onu da bilmiyorum.
n...o
Uzun zamandır ertelediğim ameliyatımı Dr Sercan hocaya yaptırmakla hedefi oniki’den vurduğumu düşünüyorum.Ameliyat sürecinde en ince ayrıntı hakkında bilgilendirilmem,profesyonel bir ekiple çalışması,bunlar cok güzel detaylar fakat en can alıcı nokta hocamın elini bir sanatçı gibi kullanıp yüzünüze en uygun,abartısız ve doğal bir burun ortaya çıkarması.Ayrıca beyaz tenli olmama rağmen hiç morarmamış olmam ve hiç ağrı çekmemiş olmam da cabası.Ameliyat olmayı düşünenler ,ben hafif pimpirik evhamlı bir hasta olarak şunu söyleyebilirim,ertelemeyin ve kendinizi Sercan hocama ve ekibine emanet edin.Ben şuan keşke daha önce olsaydım diyorum,burdan hocama ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum,iyiki yollarımızı kesişmiş
di...
Yanağımda iyi huylu da olsa koca bir timör vardı. Yüz bölgesinde olduğu için izmir de hiç bir doktor ve hastane ameliyatımı yapmak istemedi. Son çare ege üniversitesine gittim ve Sercan hocayla tanıştım. O benim bu hayattaki mucizem. Başarılı bir kaç operasyon geçirdim. Yıllar geçti ve hala en ufak bir durumda kendisiyle iletişime geçerim. Hiç bir zaman o kadar yoğun olmasına rağmen geri çevirmedi. Mükemmel kelimesi tam onun için. Gönül rahatlığıyla gidin.
Neredeyse 1,5-2 yıldır burun estetiği olmak istiyor ve dr araştırması yapıyordum, görüştüğüm doktorlar da oldu.. ancak net karar verememiştim.doğal olur mu yakışır mı , yüzüme uygun olmalı gibi kaygılarım vardı hep, hiç bir doktor tam olarak sinmiyordu içime… Sercan hocanın ameliyatlarını takip etmeye başladığımda ise kısa sürede evet buldum dedim, çok doğal ve en önemlisi de hep yüze en yakışan burnu ortaya çıkarması dikkatimi çekti…ilk görüşmemizde ise hemen benim de burnumla ilgili hoşnut olmadığım 2 konunun üzerinde durdu. Çok net kararlı ve açıklayıcı olması bana çok güven verdi ameliyat öncesi ve sonrasında da daima her soruma sabırla incelikle yanıt verdi.. Şu an burnum 3 aylık ve düşündüğümden de güzel oldu, herkes çok beğeniyor, hatta yaptırma vs diyen tanıdıklarım bile çok iyi oldu diyor, ayrıca fonksiyonel açıdan da hiç bir sorun yaşamadım ameliyat sonrasında burnumda. Sercan hocaya ameliyat olduğum için şanslıyım, iyi ki ona ulaştım ve karar verdim . Bence alanında çok çok iyi ve burun estetiği konusunda ise çok özel bir hünere sahip . .kendisine çok teşekkür ediyorum
ne...
Sercan Bey' e tavsiye üzerine gittim. Başka bir hekim tarafından daha önce yapılan burun ameliyatımdan dolayı hem estetik hem de nefes alma konusunda ciddi rahatsızlıklarım vardı. Ön görüşmede bende sağladığı güven ve bana gösterdiği sabırdan dolayı kendisine minnettarım. Bir kaç doktora gitmiştim daha önce. Ancak sonuç hakkında bana güven vermediler. Ancak Sercan Bey in özgüveni ve yaklaşımı beni ikna etti. Ameliyatım üzerinden dokuz ay geçti. İyi ki ameliyat olmuşum. Çünkü çok rahat nefes alıyorum ve de görüntümden de çok memnunum. Kendisine buradan da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Eğer burun estetiği düşünülüyorsa kesinlikle Sercan Bey'i tavsiye ederim. Özellikle de ikinci bir ameliyatsa mutlaka önce Secan Bey le görüşün derim.
Dr. Gode is very invested in his patients and his job. He is exceptionally trained, academically involved, up to date with literature and a highly talented surgeon which I think is very obvious if you compare his work with other rhinoplasties you can easily find in social media. I have had breathing issues along with concerns about the shape of my nose. From my perspective, I just could not have a better nose that fits my facial features than the one I have right now. Only 4 months after surgery my breathing is greatly improved already as well and I really wish I found him earlier and had the surgery years ago. He is extraordinarily skilled in patient interactions as well that I can say confidently as a physician myself. Of note, I was able to do low impact work outs 2 weeks after my surgery and heavy lifting 7 weeks after my surgery. Although, I would ask the surgeon if that's appropriate for your unique surgery. If you are looking for a great surgeon, exceptional esthetic AND functionality I sincerely recommend Dr. Gode and wish you have a great experience as well.
c.....
Burnumun görüntüsünü beğenmediğim için senelerdir büyük bir titizlikle doktor araştırıyordum. Burnumda sağa doğru hafif yamukluk ve son zamanlarda horlama şikayetim olduğu için kbb doktoruna muayene ve ameliyat olmam daha doğru olur diye düşündüm. Kendisini araştırdım, başarıları ve hasta yorumları bende olumlu bir etki bıraktı. Haziran ayında sadece muayene düşüncesiyle gitsem de kendisi o kadar net ve dürüst konuştu ki o gün kafamda sıfır soru işaretiyle ameliyat için gün aldım. 9 Temmuzda ameliyatımı oldum. Ameliyatımdan sonra sıfır morluk ve ağrı yaşadım. Hem estetik olarak güzel bir burnum oldu hem de diğer sağlık sorunlarım çözüme kavuştu. Buradan kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. :)
ha...
Öncelikle merhabalar ben 5 şubat 2021 tarihinde burnumdan hem estetik hemde burun ameliyatını aynı anda olmuştum ne yazik Kı trafik kazasında burnumda 3 kırık vardı ama Sercan hocam için bu ufak Bı sorun bile değildim ameliyattan sonra 5 saat kadar ufak agrım oldu yüzümde göz etrafımda morluk kesinlikle olmadı ama şişme çok az vardı kesik ve dıkiş hiç olmamıştı ve burnumda çok dıkış vardı ameliyatmin üzerinden 6 ay geçti burnumdan hiç şikayetçi değilim agrım sızım kanamam olmadı SN SERCAN GÖDE hocama çok teşekkür ederim iyiki varsınız hocam burun ve estetik ameliyat olucak arkadaşlar Sercan hocamda gönül rahatligiyla olabilirsiniz teşekkürler hocam
f....o
Harika bir insan süper burun yapıyor Cok iyi nefes aliyorum artik İzmir’in en iyisi herkese tavsiye ediyorum.
Sercan Göde isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sercan Göde, Kulak Burun Boğaz. Size Sercan Göde tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Akustik Nörinom Cerrahisi, Bademcik Ameliyatı, Baş ve Boyun Cerrahisi, Biyonik Kulak - Koklear İmplant, Blefaroplasti, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Burun Estetik Cerrahisi, Burun Estetiği.
Sercan Göde adresi nerede?Sercan Göde şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi 1399. Sokak No:25 Alsancak Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sercan Göde isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sercan Göde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sercan Göde isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sercan Göde, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sercan Göde hangi dilleri konuşuyor?Sercan Göde ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Sercan Göde isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sercan Göde bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sercan Göde ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sercan Göde hakkında ne düşünüyor?Toplam 107 hasta / danışan, Sercan Göde hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sercan Göde hangi sigortaları kabul ediyor?Sercan Göde tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Mapfre Sigorta, SGK, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Kulak Burun Boğaz Doktorları
Urla Kulak Burun Boğaz Doktorları
Aliağa Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun Kulak Burun Boğaz Doktorları
Narlıdere Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (12)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları