Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın
çe...
Bel ağrısı şikayeti ile gittim.. Omurilik te kis var alınması lazım dedi ve ve sonrasında ameliyat.. Ağrılarımda hiç azalma olmadığı gibi yeni ameliyat olduğum yerin ağrısı hiç geçmedi.. Beş kiloyu kaldıramaz hale geldim.. Sonrasında bir çok doktora gittim ve yapılan ameliyatın gereksiz olduğunu söylediler.. Şuan eski halimi arar oldumm.. Tek dicem şey Allah'a havale ediyorum..
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Sercan Savaş Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sercan Savaş Yalçın, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Sercan Savaş Yalçın adresi nerede?Sercan Savaş Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sercan Savaş Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sercan Savaş Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sercan Savaş Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sercan Savaş Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sercan Savaş Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sercan Savaş Yalçın hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sercan Savaş Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları