Evlilik Terapisi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Su Psikoloji
Sercan Bey'in Kasım ayından beri danışanıyım.Bodrum'da birkaç danışmana gittim.Kendisinden çok memnun kaldım.Daha önceki danışmanların uygulamadığı teknikleri uyguladı,beni çok iyi anladı ve dinledi.Bana kendimi ve çevremi tanıttı, bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğime dair bir çok açılım ve yardımlarda bulundu.Aynı zamanda çok nazik ve yardımsever biri.Ben kendisinden memnunum.Seanslarım devam etmekte.Kendisini seviyorum,değer veriyorum,danışanını önemsiyor ve iyi olması için elinden geleni yapıyor.
Sercan Ulutaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sercan Ulutaş, Psikoloji. Size Sercan Ulutaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Moxo Dikkat Ölçme Testi, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi.
Sercan Ulutaş adresi nerede?Sercan Ulutaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yokuşbaşı Mh. Cevat Şakir Cd. No:99/1 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sercan Ulutaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sercan Ulutaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sercan Ulutaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sercan Ulutaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Sercan Ulutaş hangi dilleri konuşuyor?Sercan Ulutaş ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sercan Ulutaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sercan Ulutaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sercan Ulutaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sercan Ulutaş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sercan Ulutaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.