1981 yılında Mersin’de doğdu. 2007 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 2008-2013 yılları arasında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında uzmanlığını aldı. 2013-2014 yılları arasında Kilis’te mecburi hizmetini tamamladı ve 2014 yılında Kahramanmaraş’a uzman doktor olarak geldi, özel hastanelerde 9 yıl çalıştı. TEMAS derneğinden 2021’de uzman emzirme danışmanı ünvanını aldı. 2023’te Luna Kliniği kurdu. Türkiye’nin ilk bebek dostu muayehane ünvanı verildi. Çocuk sağlığı ve hastalıklarına bütüncül bakış açısı getirerek; anne “emzirme ve relaktasyon” eğitimleri ve ergoterapi ünitesi hizmet desteği ile
halen kendi muayenehanesinde çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak görevini yapmaktadır.
Yirmiikigün Mah. Şehit Polis Ali Mülazımoğlu Cad. Nişantaşı Konutları No:66/A, Kahramanmaraş
Emzirme ve Relaktasyon Polikliniği
Ergoterapi Polikliniği
Apgar Skoru
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Luna Muayenehaneleri
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
al...
Çocuğum bir haftadir tikaliydi balgam atamiyordu gece uyumuyordu öksürük vardı sürekli klinikte yapılan tedavi ve reçeteye yazılan tedavi sürecinde çocuğum şuan çok iyi çok şükür hocamın ve ekibinin emeğine sağlık Allah razı olsun kendim sağlık çalışanı olarak gidecek olan herkese tavsiye ediyorum tüm hastalarımıza şifa diliyorum
o....k
Hocam iyi ki sizi önermiş arkadaşımız. Yavrumuz sarılık tedavisinde sizin sayenizde evinde tedavi görerek iyileşti anne baba empatiniz mükemmel.İlginiz alakanız zaten klasikleşmiş halk arasında dilden düşmüyor.Ekibinize ve İlminize nazar değmesin
İki kızımıda kendi çocuğu gibi sahiplenip, muayenesini onlarda doktor korkusu oluşmasına müsade etmeden oyunlar eşliğinde gerçekleştirdi. Sonrasında sekreterleri kızlarımi oyalarken kendisi bana bilmem ve uygulamam gerekenleri ayrıntılı bir şekilde anlattı.
Doktor hanımla yaklaşık 4 sene önce büyük kızımın bebeklik döneminde sürekli ağlaması ve uyumaması şikayetleriyle tanıştık. Sercan hanım bizim sorunumuzu dinleyip bebegimizi sakinleştiren tanıdığımız en iyi hekimdi. Bebeğimizde süt alerjisi varmış ve bizi doğru şekilde yönlendirdi. Tedavimizi yönetti. Günlerdir uyutamadığımız yavrumuz hocamızın kucağında uyudu. Çocukların dilinden çok iyi anlıyor, iletişimi çok iyi ve gerçekten mesleğinde çok başarılı bir doktor. Şimdi 2. Kızımızı büyütüyoruz. Alerjiye ilişkin şikayetlerimizle yine doktor hanıma ulaştık. 1 hafta sonunda tedavisiyle şikayetlerimiz azaldı. Sercan hanımin insani yönünden ve evlatlarımıza uyguladığı tedavilerden çok memnunuz.
fa...k
Mükemmel ötesi ilgili bir doktor . Marasta ilk defa 1 yaş için sosyal gelişim testi yapan bir doktor gördüm aşırı memnunum .çocuklarla iletişimi çok olumlu yönde incitmeden harika muayenelerimiz geçiyor Şiddetle tavsiye ediyorum
ne...
Öncelikle randevu için gittiğimizde saatimizde içeri girdik bekletilmememiz bizi çok mutlu etti teşekkür ederiz. Bebeğimizle ilgili sorduklarımızı tek tek dinleyip ve tane tane cevap vermesi bebek gelişimi için yapmamız gerekenleri tek tek anlatması çok güzel ve gerçekten bebeğin tüm takibini çok güzel yapıyor bebeği oyun ile muayene ederek muayeneden sıkılmasını ağlamasını engelleyerek kendini sevdirerek işini yapması çok hoşumuza gitti. Bebeğimde kendini böylece güvende hissetti muayene boyunca sakindi. Biz çok memnun kaldık işini özenle yapan bir hekimle tanıştığımız için çok mutluyuz.
k....ş
Oğlumun aylık rutin kontrolleri için Kahramanmaraşta Sercan hanımı tercih ettik . Ayrıntılı muayenesi, detaylı bilgilendirmesi ile içimi rahatlatıyor güven veriyor. Bunların yanı sıra sohbeti , güleryüzü ve enerjisi sayesinde muayene hiç bitmesin istiyorum.
nu...k
Biz doktorumuzla kızım doğduğu gün hastanede tanıştık 2 yıldır kızımızın ve yeni bebeğimizin tüm takipleri için hocamızla birlikteyiz çocuklara olan sevgisi ve ilgisi muazzam kendisinden çok memnunuz emeğine sağlık
Hasta
Bebeğim yeni doğduğunda tanıştık minicik doğmuştu ağlıyordum beni motive ederek anne sütüyle büyüteceğime inandırdı ve mama almadan 2 kg olan bebeğim büyüdü çok şükür canımız süt perimiz
me...
Bebeğimizi 40 üstü ateşle götürdük. Doktorumuzun ani müdahalesi ve tetkikleri sonucu yarım saat içinde ateşimiz normale döndü. İlgi alaka ve hassasiyetleri mükemmel. Sercan hanıma ve ekibine sonsuz teşekkürler
Sercan Uysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sercan Uysal, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Sercan Uysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Crp(C-Reaktif Protein Testi), Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez.
Sercan Uysal adresi nerede?Sercan Uysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yirmiikigün Mah. Şehit Polis Ali Mülazımoğlu Cad. Nişantaşı Konutları No:66/A Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sercan Uysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sercan Uysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sercan Uysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sercan Uysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sercan Uysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sercan Uysal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sercan Uysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 45 hasta / danışan, Sercan Uysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sercan Uysal hangi sigortaları kabul ediyor?Sercan Uysal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.