Psikiyatri Randevusu
Grup Terapisi
Panik Bozukluğu Tedavisi
Panik Bozukluğu Şiddet Ölçeği
o....d
Sigarayı bırakmak için destekleyici bir ilaç önerisi almak için gitmiştim. Seans sonunda önerdiği *** adlı hapın türkiyede olmadığını düşündüğümü söyledim, bir eczaneyi aradı sordu, var dedi. Tüm eczaneleri aradım ama hap türkiyede yasaklıymış. Nereden alacağımı siz bilmiyorsunuz ben nasıl bilebilirim ki. Hiçbir eczanede yok. Reçeteli alınır diyor reçete yazılmıyor. Velhasıl, deneyimimden hiç memnun kalmadım. Önermiyorum.
bu...m
Sercan Bey ile ilk kez bir seans gerçekleştirdik seansta bana kattıkları, uzman kişiliği ve empatik oluşu olaylara bakış açisi ve detaylı anlatiliği beni cok olumlu yönde etkiledi kendisini tanıma deniyiminde bulunmaktan son derece memnunum gitmek isteyen herkese tavsiye ediyorum.
İyi ki Sercan Beyi tanıdım. Kendimi bu konuda çok şanslı hissediyorum. Guvenilir, empatik, abi gibi yaklaşımı beni cok rahatlattı.Kısa süre de sorunumu fark etmemi sağladı. Terapi ve ilaç desteğiyle artik kendimi artık çok daha iyi hissediyorum.
tu....
Her terapi çıkışı üzerinizdeki "dünyanın yükü"nü atmış olarak çıkıyorsunuz kapıdan bunun için bile minnettarım Sercan Bey'e.. iyi ki yollarımız kesişmiş :)
hayatımı etkileyen bir travma sonrası Sercan Hocamın muayenehanesinde EMDR tedavisi gördüm. Çok büyük olumlu etkileri oldu, iyi ki gelmişim. Teşekkür ederim hocam.
ö.....
Sevgili Doktor Beye düzenli olarak bipolar bozukluk nedeniyle psikoterapiye gitmekteyim. Kendisinin tedavi yöntemini son derece günümüzün tedavi yöntemlerine entegre olarak görmekteyim. Terapi süresi, insanı yargılamadan dinlemesi ve bunu size hissettirmesi, klasik eksik usullere bağlı kalmaması gibi sayabileceğim daha birçok yetkin özelliği ile birlikte danışmanlık alabileceğiniz veya tedavi olabileceğiniz bir doktor kendisi. Ayrıca görüşme ortamı orta sehpada karşılıklı koltuklarda oluyor bu da kendinizi hasta hissetmenizden ziyade rahatlıkla konuşabilmenizi sağlıyor. Balık vermekten ziyade balık tutmayı öğretiyor Doktor Bey yeter ki iyileşmeyi isteyin. Kendisine çok teşekkür ediyorum ailesi ve sevdikleriyle birlikte mutu, huzurlu, sağlıklı ve bol kazançlı bir yaşam sürmesini cani gönülden dilerim.
i....v
Hayatımda sanırım beni tek anlayan insan olabilir. Bunca arayış sonrasında Sercan Bey ile tanışmak hayatımın dönüm noktası oldu.Çok minnettarım
d.....
Sercan Bey’le bir arkadaşımın tavsiyesi ile görüşmeye başladım. Gerçekten hayatımda düzenli olarak devam ettiğim ve herkese tavsiye edeceğim tek psikiyatrist kendisi. Hem çok iyi bir dinleyici, hem de yol gösterici. Beni içinden çıkamadığım bir bataklıktan çıkardı, kendisine minnettarım. Kendimi tekrar sevmeme yardımcı oldu. Çok çok teşekkür ederim.
Sercan Bey, size en uygun soruları yönelterek verdiğiniz cevaplardaki alt metinleri okuyup doğru yorumlayabilen biri. Kendisine ilk gittiğimde çok diken üstünde ve sürekli gergin bir haldeydim. Doğru ilaç tedavisiyle gittikçe toparlıyorum ve eskisinden daha iyi bir konuma geliyorum. Ayrıca durumunuza göre ilacın mg’ı azaltılıp çoğaltılıyor. Eminim başkaları için de en uygun tedaviyi sağlayacaktır.
e....t
Biz aile terapisine gittik ve gerçekten beni anladığını düşünüyorum eşime ve bana çok güzel önerileri oldu ve her terapiden sonra kendimi çok iyi hissettim. Çok teşekkür ediyorum kendisine… ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.
Sercan Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sercan Yılmaz, Psikiyatri. Size Sercan Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Aile Terapisi, Grup Terapisi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Panik Bozukluğu Şiddet Ölçeği, Bipolar Bozukluk Tedavisi.
Sercan Yılmaz adresi nerede?Sercan Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhittin Mahallesi Fikir Sokak No: 25 Danış&Keskin Tower Daire:24 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sercan Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sercan Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sercan Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sercan Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Sercan Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sercan Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sercan Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 169 hasta / danışan, Sercan Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikiyatristler