es....
Şiddetli mide ağrısı ile kendisi ile tanıştım, güler yüzü pozitif anlayışı sayesinde güvenle kendinizi emanet edebileceğiniz bir hekim, 3 günlük zorlu süreç ve doğru tedavi ile acılarım son buldu. Teşekkür ederim kendisine
t....d
5 yıldır rahatsızdım ve gittiğim her doktor hemoroid dedi. Sonrasında Serdar beyle karşılaştım. Kolonoskopi sonrası ülseratif kolit tanısı koydu ve tedavime başladı. Üstelik benim gibi kaygılı birini rahatlattı,sorularımı yanıtladı ve hastalığım hakkındaki detaylı tüm bilgileri verdi. Var olun hocam . Ne kadar teşekkür etsem az
ah...n
Kalin bagirsak hastaligimdan dolayi serdar beye gittim.yapilan tahlillerim sonucunda endeskopiye gerek görmeden hastaligimin sebebini buldu Kesinlikle tavsiye ederim çok bilgili çok deneyimli ilgi alaka harika bir doktor bir aydir kabusum olan hastaligi ve sebebini endeskopiye ihtiyac duymadan teshis koyan harika bir insan.
tn...d
Annemin enfeksiyon değerinin yuksekliği nedeni ile kendilerine basvurduğümuz Sn.Doç.Dr.Serdar Akça ya isabetli operasyon ve tedavi uygulamasindan ve hastalik sirasındaki yakın ilgiden dolayi tesekkür ederim.
şu...n
Serdar Hocamızın safra kanali tas ve safra ici tas teşhisi ve sonraki operasyonda basarisi ilgi ve alakası için çok teşekkür eder başarılarının devamını dileriz
bugün mide rahatsizligi ile ilgili muayene oldum. tatli dilli güleryüzlü, hastasıyla harkulade ilgili şahane bi doktor. çok teşekkürler hocam
na...ı
Geçen sene babamın mide rahatsızlığı sebebiyle kendisine gittik. Endoskopi yapıp mide kanaması geçirdiğini ve durumunun artık iyi olduğunu söyledi. Ancak bir kaç ay sonra babamın midesi kanser teşhisi konularak alındı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Serdar Akça isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Akça, Gastroenteroloji.
Serdar Akça adresi nerede?Serdar Akça şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çaybaşı Mahallesi 1352. Sokak No:8 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Akça isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Akça online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serdar Akça isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Akça bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Akça ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Akça hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Serdar Akça hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Gastroenterologlar