Op. Dr. Serdar Çakmak, 1985 yılında Ordu’da doğmuştur. 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 2010 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise 2011-2016 yılları arasında Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapmış ve Üroloji Uzmanı olmuştur.
3 yıl süre Ordu ilinde çalıştıktan sonra 1 Ağustos 2019 tarihinden itibaren Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesinde çalışmaktadır.

Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi
Alaaddin Mah. Ortapazar Caddesi Menekşe Sokak No:2, Osmangazi

Üroloji Randevusu

Üroloji Randevusu

Konum: Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi Üroloji Randevusu

Kendisine iyi huylu prostat büyümesi şikayeti üzerine gittim uyguladığı doğru tedavi yöntemleri ile kısa sürede çok daha iyi oldum ilgi alakası güler yüzü hastayla iletişimi çok iyi kendisine minnettarım üroloji rahatsızlığı olanlar için kesinlikle tavsiye ederim doktor beye kolaylıklar hastalara şifa dilerim

Konum: Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi Diğer

Kendisine prostat hastalığım nedeni ile gittiğimde doğru teşhis ve uyguladığı tedavi sayesinde eski sağlığıma kavuştum. Kendisi alanında son derece yetkin ve bir o kadar da iletişimi kuvvetli bir insan. Hasta ayrımı yapmadan gösterdiği ilgiden ve emeklerinden dolayı minnettarım. Bu alanda rahatsızlığı olan herkese kesinlikle tavsiye ederim.

Op. Dr. Serdar Çakmak

Çok teşekkür ederim. Sağlıklı, uzun ve güzel bir ömür dilerim.

Konum: Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi Üroloji Randevusu

Mikrocerrahi yöntemiyle varikosel ameliyatımı gerçekleştiren tek kelimeyle muhteşem bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İletişimi, hastaya olan ilgisi ve güler yüzü zaten işini ne kadar severek yaptığını da gösteriyor. Tekrardan hocama çok teşekkür ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi Mikrocerrahi Varikosel Ameliyatı

Oğlumun mikroskobik varikosel ameliyatını başarıyla gerçekleştiren ve tüm ağrılarından kurtulmasını sağlayan doktorumuza sonsuz teşekkürler. Hastalarına gösterdiği yakın ilgi ve özen gerekse alanındaki bilgi ve donanımıyla her durumda güvenebileceğiniz bir doktor. Çelik ailesi olarak size sonsuz teşekkürler iyi ki varsınız. Çooook teşekkür ederiz.