Şu anda Eskişehir'de kendi kliniğinde hizmet vermektedir.
Genel Cerrahi Randevusu
Hoşnudiye Mahallesi Ayşen Sokak No:28 Dorya Residence A Blok Kat:9 D:79, Eskişehir
Anal Fistül Tedavisi
Tiroid Cerrahisi
Tiroid Kanseri Cerrahisi
Tiroit Sintigrafisi
n....y
13-09-2022 tarihinde Rektum CA tanısı konuldu.Sayın Prof Dr Serdar M. Erkasap hocama ulaştık kendisi muayene ve tetkiklerden sonra önce Radyo terapi daha sonra da kemoterapi almam için medikal onkolojiye yönlendirdi.Bu arada nasıl beslenmeliyim tedavi sürecinde bağışıklığımı nasıl güçlü tutabilirim onların sıkı takipçisi oldu.Bu süreci tamladıktan sonra 4-1-2023 tarihinde Rektum CA ameliyatımı yaptı.Şu anda kalıcı kolostomi kullanıyorum.Hastanede ameliyat sonrası da gayet ilgili ve yanımdaydı.Kolostomi torbamı nasıl kullanmam gerektiğini hastaneden çıkmada bilgilendirildim..Kolostomi torbası kullanmaktan korkmayın . Hastaneden çıktıktan sonra kendi torbamı kendim yardımsız degiştirdim.Alanında uzman olan Prof Dr Serdar Erkasap hocama gözünüz kapalı güvenebilirdiniz.Hala kontrollerimiz devam ediyor su anda herşey çok güzel.Kalıcı kolostomi kullanmak zor birşey değil .
Anneme yaklaşık 1 ay önce kolon kanseri teşhisi konuldu.Sn.Serdar Erkasap hocamızla görüşme sağladık, bizleri çok güzel karsiladi çok ilgilendi.muayene etti ve ameliyat olması gerekir dedi.Cok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi.Kendisi gerçekten alanında bir numara hoca.İlgisi,alakası,yaklaşımı,ve hekimliği tartışılmaz.Allah başımızdan eksik etmesin.
s....ö
Babama 2 yıl önce rektum Ca tanısı konulduğunda diğer hastanelerdeki doktor görüşmelerimizde hemen ameliyat (açık/kapalı)ederiz dediler . Fakat Serdar bey öncesinde Işın ve kemoterapi aldırarak sağ sonra başarılı bir operasyon ile ameliyatını gerçekleştirdi,ameliyat esnasında ameliyat sonrasında ilgisi için kendisine minnetarız. Bu hafta yine babamın göbek fıtığı ameliyatını yaparak babamı sağlığına kavuşturdu . Alanında kesinlikle çok iyi bir doktor .
ay...a
Kalın bağırsak bulunan poliposiz koli nedeniyle totel kolektomi ameliyatıni laporoskopik yaptı ve suan ki konforlu hayatımi ona borçluyum çok teşekkürler hocam
hi...n
Sevgili değerli Prof.Dr.Serdar Erkasap hocam goğüs kanserine yakalandığım ilk duyduğumda dünyam yıkıldı.Allah karşıma Serdar hocamı karsıma çıkardı.Tatlı diliyle,güler yüzüyle hayata tutunma sebebim oldu.Ameliyatımı başarılı bir şekilde yapıp, tedavi süresince hep yanımda oldu hocamıza ne kadar teşekkür etsem dua etsem az gelir.Beni kendimide özel hissettirdiğiniz için teşekkür ederim.Sizi yürekten çok seviyoruz.Hilal Kemal ÖZHAN...
Sevgili Babamız Rüstem Soylu'nun bağırsak hastalığını ve ameliyat olması gerektiğini öğrendikten sonra alanında uzman olan Genel Cerrahi Prof.Dr.Serdar Erkasap Beye gittik. Her şeyden önce sıcacık, samimi tavrı ve güler yüzü bizi ve özellikle babamı çok rahatlattı. Ameliyat öncesi hastanın en çok ihtiyacı olan da güven duygusu. Ve Serdar Bey’i gördüğünüz anda bunu anlıyorsunuz. Riskli bir ameliyat olmasına rağmen doktorumuz sayesinde çok iyi bir ameliyat geçirdi. Ameliyat sonrası süreci de aynı ilgi ve alakayı göstererek babama ağrısız bir iyileşme süreci yaşattı .Ameliyatı ile babamı sağlığına kavuşturan Prof. Dr. Serdar Erkasap'a teşekkür ediyorum. Elleriniz ve yüreğiniz dert görmesin… Ve tabii ki Prof. Dr. Serdar Erkasap Beyi herkese tavsiye ediyorum.
Emel Çağlayan
ga...e
20 Ocak 2018 tarihinde meme kisti kontrolünde tiroid nodülümü fark ederek ameliyatımı gerçekleştiren doktordur. Kendisine 2 kere ameliyat oldum. 2 ameliyatım da çok güzel geçti. Çok güven veren, yaptığı işten emin, başarılı bir doktordur kendisi. İlgisi ve anlayışı için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. F. ÇOLAK
ze...l
Meme kanseri teşhisi ile ameliyatimi başarılı şekilde yapan, Bu sürede benden ilgisini , desteğini esirgemeyen, süreç hakkında beni bilgilendirip, moralimi yükselten doktoruma teşekkür ederim. Perihan Demiral
oz...l
Canım doktorum,can kardeşim beni iki defa hayata döndürdü..Mükemmel bir doktor .Ameliyat sonrası benim acılarımı bir psikoloktan daha iyi anladığını hissettirdi bana!!Allah böyle iyi insanları başımızdan eksik etmesin ve onu korusun.Sevgi ve saygılarımla
tc...r
Sayıdeger dokturum profesör doktor Serdar Erkasap 8 mrt pazartasi günü safra kesesi ameliyatımi gerçekleştirdi .Ayildiktan birkaç saniye sonra başucundaydı doktorum ve nasılsın diyordu.Doktorunuzu basucunuzda görmek nasıl bir rahatlama anlatamam.Ertesi günü eve çıktım.Ve günlük işlerime devam ettim..Bir hafta sonra bir kızımın dugunundeydim ve çok iyiydim.Gezdim İstanbul da ,halada geziyorum.
Serkan Beyin methini duymuştum.
çok hakliymislar..Ellerine ,yüreğine sağlık doktorum.Sonsuz teşekkürler..Artik ameliyat olmaktan korkmuyorum...
Serdar Erkasap isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Erkasap, Genel Cerrahi. Size Serdar Erkasap tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Laparoskopi, Laparoskopik Reflü Ameliyatı, Anal Fistül Tedavisi, Batık Tırnak Tedavisi, Kıl Dönmesi Tedavisi, Nasır Tedavisi, Guatr Ameliyatı, Kanser Cerrahisi.
Serdar Erkasap adresi nerede?Serdar Erkasap şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi Ayşen Sokak No:28 Dorya Residence A Blok Kat:9 D:79 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Erkasap isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Erkasap online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Erkasap isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Erkasap, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Serdar Erkasap isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Erkasap bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Erkasap ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Erkasap hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Serdar Erkasap hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serdar Erkasap hangi sigortaları kabul ediyor?Serdar Erkasap tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar