Aile Planlaması
Sezeryan Sonrası Normal Doğum
Vajina Estetiği
Üreme jinekolojisi-kısırlık sorunları
em...l
insaniyeti, mesleki bilgisi ile güvenilir bir hekim..serdar hocam overkist ameliyatimi yapti.14-15 cmlik kist cikarildi.ameliyat oncesi ve sonrasi aciklamalariyla aklimda hic soru isareti kalmadi. Gönül rahatligiyla herkese tavsiye ediyorum. Binlerce kez teşekkür ederim serdar hocam.iyiki varsiniz.
ge...n
Saygılı güler yüzlü kendinizi güvende hissediyorsunuz kendi doktorumun Kanadaya gittiğini öğrenince çok uzulmustum.Bundan sonra serdar beye gideceğim İzmirde yaşıyorsanız tercih edebilirsiniz.
da...a
Çok sakin, saygılı ve açıklayıcı bir doktor Serdar Bey. Hem kendisine hem de güler yüzlü asistanı hanıma her seferinde çok teşekkür ediyorum.
nu...n
çok güler yüzlü, çok bilgili, çok sakin, çok izahatkar ve en önemlisi çok babacan bir doktor. kesinlikle tavsiye ederim.
me...e
insan olarak dr olarak her konuda mükemmel bir insan..sayesinde çok güzel bir gebelik ve doğum süreci geçirdim..çalıştığı kurumun personeliyim uzun süre başka hekimlerlede görüştüm ve son olarak serdar bey'i tercih ettim..iyi ki tercih etmişim.eşim de ben de inanılmaz memnun kaldık çok teşekkür ediyoruz..
mi...r
Açıklayıcı soru sormadan insana gerekli açıklamaları yapan çok iyi bir doktor dur. Kendisine teşekkür ederiz
fu...l
SERDAR BEYİ TANIDIĞIM İLK GÜNDEN BERİ AÇIKLAYICI BİLGİSİYLE , SAYGISIYLA ONA GÜVEN DUYMAMI SAĞLADI.KENDİSİNE SONSUZ TEŞEKKÜR DİLEKLERİMİ İLETİYORUM.İYİKİ SİZİN GİBİ DR.LAR VAR İZMİRİMİZDE.
mi...r
Açıklamaları ile insana huzur veren, rahatlatıcı bir doktor. Miyomumun çok büyüdüğünü ve bir Kadım Doğum Doktorunda ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Başlarda biraz telaşlandım tabi ki. Ta ki Serdar Hocayı bulana kadar. Görüşmemizde bana hiçbir operasyona gerek olmadığını, her şeyin yerli yerinde olduğunu defalarca anlattı bana. Artık kendimi çok iyi hissediyorum. Böyle doktorlar sayesinde muasır medeniyetler seviyesine yükseleceğiz. Bundan eminim.
mi...r
Ailemin huzurunu borçlu olduğum biri varsa o da Serdar Beydir. Kendisi çok iyi ve mükemmel bir doktordur. Bunu açık ve net söylüyorum. Daha siz soru sormadan, her şeyi size anlatan birisidir. İyi ki tanımışım Serday Beyi.
nu...n
Gerçekten çok rahatlatıcı ve açıklaması ile insanın içine huzur veren bir doktor, anneme başka bir kadın doğum doktoru ameliyat olması gerektiğini miyomunun çok büyüdüğünü söyledi, bizde bir telaş aldı ta ki aslında tesadüf Serdar Hocayı buluna kadar, Gittik ve hiç bir operasyona gerek olmadığını ve herşeyin gayet yerinde olduğunu, yorulmadan sıkılmadan defalarca anlattı ve annem artık çok rahat ve huzurlu böyle doktorlar varken gerçekten Muasır Medeniyetler seviyesine yükseleceğiz ...
Serdar Farmaka isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Farmaka, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Serdar Farmaka tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Aşılama Yöntemi, Sezeryan Sonrası Normal Doğum, Vajina Estetiği, Randevu, Sezeryan Doğum, Gebe Takibi, Jinekolojik Muayene ve Smear Takibi, Üreme jinekolojisi-kısırlık sorunları.
Serdar Farmaka adresi nerede?Serdar Farmaka şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Cad.N.830 K.1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Farmaka isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Farmaka online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Farmaka isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Farmaka, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Serdar Farmaka isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Farmaka bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Farmaka ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Farmaka hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Serdar Farmaka hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları