Opr.Dr. Serdar Farmaka 1983 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.1989 yılında uzman olduktan sonra İZMİR de çeşitli sağlık kuruluşlarında çalışan Serdar Farmaka 2016 Şubat ayından itibaren kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Mithatpaşa Cad.N.830 K.1, Konak, İzmir

Aile Planlaması

Aşılama Yöntemi +9 daha fazla

Doğum Kontrol

Gebe Takibi

Jinekolojik Muayene ve Smear Takibi

Serdar Farmaka Muayenehanesi

insaniyeti, mesleki bilgisi ile güvenilir bir hekim..serdar hocam overkist ameliyatimi yapti.14-15 cmlik kist cikarildi.ameliyat oncesi ve sonrasi aciklamalariyla aklimda hic soru isareti kalmadi. Gönül rahatligiyla herkese tavsiye ediyorum. Binlerce kez teşekkür ederim serdar hocam.iyiki varsiniz.

Saygılı güler yüzlü kendinizi güvende hissediyorsunuz kendi doktorumun Kanadaya gittiğini öğrenince çok uzulmustum.Bundan sonra serdar beye gideceğim İzmirde yaşıyorsanız tercih edebilirsiniz.

Çok sakin, saygılı ve açıklayıcı bir doktor Serdar Bey. Hem kendisine hem de güler yüzlü asistanı hanıma her seferinde çok teşekkür ediyorum.

çok güler yüzlü, çok bilgili, çok sakin, çok izahatkar ve en önemlisi çok babacan bir doktor. kesinlikle tavsiye ederim.

insan olarak dr olarak her konuda mükemmel bir insan..sayesinde çok güzel bir gebelik ve doğum süreci geçirdim..çalıştığı kurumun personeliyim uzun süre başka hekimlerlede görüştüm ve son olarak serdar bey'i tercih ettim..iyi ki tercih etmişim.eşim de ben de inanılmaz memnun kaldık çok teşekkür ediyoruz..

Açıklayıcı soru sormadan insana gerekli açıklamaları yapan çok iyi bir doktor dur. Kendisine teşekkür ederiz

SERDAR BEYİ TANIDIĞIM İLK GÜNDEN BERİ AÇIKLAYICI BİLGİSİYLE , SAYGISIYLA ONA GÜVEN DUYMAMI SAĞLADI.KENDİSİNE SONSUZ TEŞEKKÜR DİLEKLERİMİ İLETİYORUM.İYİKİ SİZİN GİBİ DR.LAR VAR İZMİRİMİZDE.

Açıklamaları ile insana huzur veren, rahatlatıcı bir doktor. Miyomumun çok büyüdüğünü ve bir Kadım Doğum Doktorunda ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Başlarda biraz telaşlandım tabi ki. Ta ki Serdar Hocayı bulana kadar. Görüşmemizde bana hiçbir operasyona gerek olmadığını, her şeyin yerli yerinde olduğunu defalarca anlattı bana. Artık kendimi çok iyi hissediyorum. Böyle doktorlar sayesinde muasır medeniyetler seviyesine yükseleceğiz. Bundan eminim.

Ailemin huzurunu borçlu olduğum biri varsa o da Serdar Beydir. Kendisi çok iyi ve mükemmel bir doktordur. Bunu açık ve net söylüyorum. Daha siz soru sormadan, her şeyi size anlatan birisidir. İyi ki tanımışım Serday Beyi.

Gerçekten çok rahatlatıcı ve açıklaması ile insanın içine huzur veren bir doktor, anneme başka bir kadın doğum doktoru ameliyat olması gerektiğini miyomunun çok büyüdüğünü söyledi, bizde bir telaş aldı ta ki aslında tesadüf Serdar Hocayı buluna kadar, Gittik ve hiç bir operasyona gerek olmadığını ve herşeyin gayet yerinde olduğunu, yorulmadan sıkılmadan defalarca anlattı ve annem artık çok rahat ve huzurlu böyle doktorlar varken gerçekten Muasır Medeniyetler seviyesine yükseleceğiz ...