mi...r
çok iyi bir doktor. Her zaman hastası ile yakından ilgilenir. Samimidir. Bize herşeyi olanca açıklığıyla anlattı. Sonuçtan çok memnunuz. Ekibi ile uyum içinde çalıştığı belli. Tekrar teşekkür ediyorum ve bütün hastalara doğru doktorda olduğunuzu söylemek isterim.
mi...r
Merhabalar.. Ben erhan. Serdar hocayla tanışma sebebimi tahmin ediyorsunuzdur. El, koltuk altı terlemesiyle ilgili yaptığım araştırmalarda karşıma çıktı. Aradım ve öncelikle telefonda biraz bilgi aldıktan sonra muayeneye gitmeye karar verdim. Sorunlarımı anlattım, tabiki o benden daha iyi biliyordu benim sorunlarımı. Yapacaklarını ve sonrasında neler olacağını anlattı. Gerçekten çok iyi bir insan öncelikle. Mesleğinde nekadar başarılı olduğunu söylememe gerek yok diye düşünüyorum. Sonrasında ameliyat olmaya karar verdim ve oldum. Bugün 1hafta oldu. Gerçekten olası sorunları görmüyorum artık. İnşallah böyle devam eder. Sınırsızca tokalaşmak istiyorum herkesle:) inşallah sizlerde aynı şeyleri hissedersiniz...
Serdar Gani isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Gani, İç Hastalıkları.
Serdar Gani adresi nerede?Serdar Gani şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emir Cad.No:10 Abdurrahmangazi Mah. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Gani isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Gani online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serdar Gani isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Gani bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Gani ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Gani hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Serdar Gani hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları